Shkodra -Lajme - Forum - Chat - Muzik - Radio -Video - TV :: Forums :: Zona e Argetimit :: Muzika |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Kange te tipit "Mos u habit" |
Go to page 1 2 3 | |
Moderators: :::ShkoderZemer, SuperGirl, babo, ⓐ-ⓒⓐⓣ, Edmond-Cela, ::bud::, ~*Christel*~, Al Bundy, :IROLF:, ::albweb::, OLIVE OYL
|
Author | Post | ||
Guest2983928 |
| ||
![]() Registered Member #953 Joined: Tue Jul 24 2007, 03:47amPosts: 3836 | Te gjithe degjojme kenge ne jeten e perditshme qofte shqipetare qofte te huaja. Thjeshte dua te ndalemi tek kenget shqiptare. A ju duket paradoks fakti qe disa kenge kane tekste deri ne gafa skandaloze? Kujtoni ndonje fragment te ketyre "batutave" e ndajeni ktu me ne. "Po mduket vajza o si bananja" (lol) ~ Dashnor Diko "Nen nje portokalle moj te ndala une ty lulet e limonit moj te binin mbi sy" ~ Popullore "E ra Faja prej fiku, e ra si top llastik, jarnina jarn hopa e Faja ra ke gropa." ~ Popullore "Byrek.. Byrek Ej usta Murta 4 copa bejn 2 pare Ej usta Murat Tek dyqani tek selvia oj usta Murat Me e mir e 'oma, se e bija (lol) oj usta Murat" ~ Popullore "Kur kalon e nuk ma var laaaalala bie shiu si litar laaaalala. Te shikoj, me vjen te plas laaaalala dashuron ti nje tullac laaalala Te pelqen tullaci se xhepat i ka plot per ty isha kurnaci, asgje s'ta fala dot tani qe do nje tjeter noton ti ne para dhe dashurine vjeter...te duket badjava Te shoh ne kazino edhe ne diskoteka kur futesh ne to prapa si hije pas te ndjek rikitam tam rikiri tam tam ne zemren time je number one Lalala e lalala une kam floke ai para, Lalala e lilili s'te pelqejne me djemte e rinj Lalala e lalolo floket e gjata ti s'mi do Lalalala e lelele per tullacin ti me le. Me dhurata te genjen lalalajla e me mua me nuk vjen lalalajla Jete e nates ty te josh lalalajlalala c'mi ke bere ti xhepat bosh lalalajlala" ~ Sabiani "Te pallati jot Marsida, mbushur plot me drita dil te dera ti Marsida, e une u merzita (lol) Marsida Marsidaaaa ti do jesh e imja Marsida Marsida ti do jesh e imjaaaa" Pres pergjigjet tuaja. | ||
Back to top | | ||
.: Deno :. |
| ||
Larg ...... shume ....![]() ![]() Registered Member #18 Joined: Mon Jul 31 2006, 03:55pmPosts: 1550 | hahahahhahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ... ku tka shku mendja maj fmi marr ... ![]() www.JaKuJam.com - JaKuJam.Com - Video shqip ![]() | ||
Back to top | | ||
Guest2983928 |
| ||
![]() Registered Member #953 Joined: Tue Jul 24 2007, 03:47amPosts: 3836 | Po po...fmi i marr un...po ca po them asht e vertet :p Edhe nji shembull tjeter eshte ajo kanga e preferume e shkodran_Nyc - Kanga e Ciljetes "O sa kam b***en e mir...shum di me dridh" !dodge | ||
Back to top | | ||
sT... |
| ||
PeAcE![]() ![]() Registered Member #261 Joined: Sat Dec 23 2006, 09:34pmPosts: 788 | Sidomos ajo pjesa kur kendon djali e thote: "une nuk jam gay e dua b***en qe asht ok..." hahhahaha ca kengesh! Apo nje tjeter: "E omel si karramele ishe ti per mu moj vajze..." etj. etj., se ne Shqiperi kane dale lloj lloj stilesh ![]() In heaven, all the interesting people are missing | ||
Back to top | | ||
ShKoDrAn_NyC |
| ||
>>>>ALBO 4 EVER<<<<![]() ![]() Registered Member #956 Joined: Thu Jul 26 2007, 05:15pmPosts: 4917 | Deja Amara ka shkruar: Po po...fmi i marr un...po ca po them asht e vertet :p Edhe nji shembull tjeter eshte ajo kanga e preferume e shkodran_Nyc - Kanga e Ciljetes "O sa kam b***en e mir...shum di me dridh" !dodge Ajo kang asht hardhek shkrihem gazit sa here qe e ndigjoj...ka edhe nje rresht tjeter ajo kang qe asht shume hardhek: Si cikat nga TIrana, e gocat nga Prishtina Jane vajzat te mira, jane te urta e te buta e vetmja rrace e bardhe qe i kane bethet e quta... hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha. edhe kur e mendoj ket kange me kap gazi. ose ajo kanga vajzat e mbara edhe ajo asht skandal krejt. kange tjeter: hajt hajt o llokum dridhi betht pak ma shume se tani kur te vij un ti duhesh me ken ne maksimum. hahahahahahahahahaha. prap i njejti grup qe knon me ciljeten. hahahaha !lol !lol !lol !lol !lol !lol !lol !lol Light travels faster than sound. That is why some people appear BRIGHT until you hear them SPEAK | ||
Back to top | | ||
SuperGirl |
| ||
Miss.Felicity!![]() ![]() ![]() Registered Member #514 Joined: Thu Feb 15 2007, 10:58amPosts: 36201 | Hypi cuca, maje t'murit a i ke pa corapt e burrit xhanem aman e opaa a i ke pa corapt e burrit.... i kam pa eee, i kam maru eee kan mbet tufat pa i tufu ee xhanem aman e opaaa kan met tufat pa i tufu eee... Se hyp cuca maje te murit, edhe ban corapet e burrit, vetem ne Shkoder e pash ![]() Bre mâ zi kem' pun't tue shkue Se kto mend vijn' tue u pakue ka vijn' krenat tue u shtue...(Gj.F.) | ||
Back to top | | ||
Guest2983928 |
| ||
![]() Registered Member #953 Joined: Tue Jul 24 2007, 03:47amPosts: 3836 | "Oh ma ke synin si berthom ulluni oh ma ke trupin cuno si dollap oh mi ke buzet cuno porsi spango sa me bohet qefi kur bohesh si gango ah more cuno ti ma hoqe petllen ke turinin cuno tamom si kepuc oh un per ty mos skom pse....etj" ![]() Rozana Radi ft Edi Rama & Gjini [ Edited Sat Aug 18 2007, 03:42am ] | ||
Back to top | | ||
SuperGirl |
| ||
Miss.Felicity!![]() ![]() ![]() Registered Member #514 Joined: Thu Feb 15 2007, 10:58amPosts: 36201 | Tuj shetit ner ara te gjata midis barit t'njome... ne te dy na xuni nata rame e fjetem gjume, amaaaaan Besoj te gjithe e keni degju kete populloren...heh eee, kujt dojn me ia hedh ato se kane fjet gjume, se jena te marr ne ![]() ![]() Bre mâ zi kem' pun't tue shkue Se kto mend vijn' tue u pakue ka vijn' krenat tue u shtue...(Gj.F.) | ||
Back to top | | ||
ShKoDrAn_NyC |
| ||
>>>>ALBO 4 EVER<<<<![]() ![]() Registered Member #956 Joined: Thu Jul 26 2007, 05:15pmPosts: 4917 | hahahahahahhahaha....s'jena fmi komunizmit na e mas me dit se qa bahet....hahahahaha Light travels faster than sound. That is why some people appear BRIGHT until you hear them SPEAK | ||
Back to top | | ||
Holly |
| ||
E forte ![]() ![]() ![]() Registered Member #552 Joined: Wed Feb 21 2007, 03:55pmPosts: 9819 | Ju lumte ju me siper se me bate me qesh tesh nadje ,e po me shkon dita mare.. hahahaha * Spend life with who makes you happy, not with who you have to impress * | ||
Back to top | | ||
~*Christel*~ |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #1665 Joined: Wed Feb 20 2008, 12:26amPosts: 9278 | oo nane oo moj nane ka ardh nandaja me 5 kille banane ![]() ![]() ose kam farefisin prej katunit nanes time asht ka i bjen muni ![]() ![]() qoshin vec keta kangtare,se na shkrinen ![]() ![]() ![]() | ||
Back to top | | ||
Guest2983928 |
| ||
![]() Registered Member #953 Joined: Tue Jul 24 2007, 03:47amPosts: 3836 | i merzitur ti mos rri se nuk me pelqen teper teper une te dua kili e kili iiii e kili kili kili une te ngacmoj te gjithe burrat e botes jeni njesoj (Kili kili ~ Babeta Shahini) | ||
Back to top | | ||
Guest2983928 |
| ||
![]() Registered Member #953 Joined: Tue Jul 24 2007, 03:47amPosts: 3836 | Kjo kang iher katastrof krejt ![]() | ||
Back to top | | ||
MiCoLjA |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #2543 Joined: Wed Jan 07 2009, 11:20amPosts: 9792 | gjeto luca trokit ketu per dy syt qe ke ne ball driten e asaj hane ne nji lum duke u lar ne enderr te kam pa mram ![]() [ Edited Thu Nov 04 2010, 08:29am ] ![]() Each day that passes by Our partnership grows stronger Together forever You and I ![]() ![]() | ||
Back to top | | ||
MiCoLjA |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #2543 Joined: Wed Jan 07 2009, 11:20amPosts: 9792 | je katunare lozonjre pa te marr ty moj se kam qajre per bukurin e kesaj hane shum te du nuk boj hajgare ![]() ![]() Each day that passes by Our partnership grows stronger Together forever You and I ![]() ![]() | ||
Back to top | | ||
MiCoLjA |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #2543 Joined: Wed Jan 07 2009, 11:20amPosts: 9792 | :d![]() Each day that passes by Our partnership grows stronger Together forever You and I ![]() ![]() | ||
Back to top | | ||
Cen Durimadhi |
| ||
Marakli hesapi ![]() ![]() ![]() Registered Member #4092 Joined: Mon Aug 02 2010, 08:37pmPosts: 8730 | KeJsi ka shkruar: gjeto luca trokit ketu per dy syt qe ke ne ball driten e asaj hane ne nji lum duke u lar ne enderr te kam pa mram ![]() oh oh oh hopaaaaaaaa kang ma e bukur ske ku gjen , da lidhje fjalsh o zat o zat Po e pate baben fukara,dmth ke lind pa fat. Po e pate vjerrin fukara,dmth qe je bedall ![]() | ||
Back to top | | ||
MiCoLjA |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #2543 Joined: Wed Jan 07 2009, 11:20amPosts: 9792 | hahaha cen si ke njeh ma ap a pive kafen?![]() Each day that passes by Our partnership grows stronger Together forever You and I ![]() ![]() | ||
Back to top | | ||
Cen Durimadhi |
| ||
Marakli hesapi ![]() ![]() ![]() Registered Member #4092 Joined: Mon Aug 02 2010, 08:37pmPosts: 8730 | KeJsi ka shkruar: hahaha cen si ke njeh ma ap a pive kafen? hajde urna ka tema tjeter se spo e bajm lamsh ktu ; si thu ti Po e pate baben fukara,dmth ke lind pa fat. Po e pate vjerrin fukara,dmth qe je bedall ![]() | ||
Back to top | | ||
- Stella - |
| ||
![]() ![]() Registered Member #3337 Joined: Wed Sep 23 2009, 05:25pmPosts: 5501 | Ken ke vesh ken ke math e ken ke vesh ment e kres po mi lun mu ment e kres kur kercen me kepuc ti kur kercen ma pelcet djal oj ri se une jam ni djal oj ri i pa martua dajl oj ri e i pa martue nuk po due tjeter gja n'ket jet spo due kisha grua por si ti ta kisha grue me jetue 300 vjet un me jetue mem rrotullue me dore te bardhe me m'rrotullue kish me u que edhe i vdekur kish me que je tuj lyp mje ti zi qka mje ty lyp dy kokrra kryp i kam sot buke dy kokrra kryp te dy syt njanen faqe te dy syt ![]() ![]() [ Edited Sat Jul 23 2011, 02:15pm ] Sogno felicità piccole e occhi grandi per vederle ♥ | ||
Back to top | | ||
OLIVE OYL |
| ||
Qukulina![]() ![]() ![]() Registered Member #4115 Joined: Mon Aug 23 2010, 01:29pmPosts: 17082 | ahhahahahahah un skam arrit kurr me e perkthy hahahaha shyqyr u bana edhe une me e marr vesht hahahah 300 vjet asht kja ? ![]() *** I once had a thousand desires, But in my one desire to know you all else melted away. trokit ketu | ||
Back to top | | ||
- Stella - |
| ||
![]() ![]() Registered Member #3337 Joined: Wed Sep 23 2009, 05:25pmPosts: 5501 | Olive Oyl ka shkruar: ahhahahahahah un skam arrit kurr me e perkthy hahahaha shyqyr u bana edhe une me e marr vesht hahahah 300 vjet asht kja ? hahah Olive,300 vjet asht..kuku kur edhe Gjeto Luca e man vedin per kangtar ![]() Mka taku me e ndigju nja dy her neper Shkoder kete vere,e me mori gazi me vedi rrugs tuj ndi fjalt e ksaj 'kang' ![]() [ Edited Wed Nov 10 2010, 05:53pm ] Sogno felicità piccole e occhi grandi per vederle ♥ | ||
Back to top | | ||
ⓐ-ⓒⓐⓣ |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #670 Joined: Sun Apr 15 2007, 12:09amPosts: 24799 | Ku ku medet!!!!!!! Ky asht tekst ta marrsha hahahhaa ![]() ![]() I care and I wish well! | ||
Back to top | | ||
ⓐ-ⓒⓐⓣ |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #670 Joined: Sun Apr 15 2007, 12:09amPosts: 24799 | Po kjo puci puci hahaha ![]() I care and I wish well! | ||
Back to top | | ||
S~erenity |
| ||
~Joy of Life~![]() ![]() Registered Member #2891 Joined: Sun Apr 19 2009, 10:41amPosts: 5994 | ツ ka shkruar: Te gjithe degjojme kenge ne jeten e perditshme qofte shqipetare qofte te huaja. Thjeshte dua te ndalemi tek kenget shqiptare. A ju duket paradoks fakti qe disa kenge kane tekste deri ne gafa skandaloze? Kujtoni ndonje fragment te ketyre "batutave" e ndajeni ktu me ne. "Po mduket vajza o si bananja" (lol) ~ Dashnor Diko "Nen nje portokalle moj te ndala une ty lulet e limonit moj te binin mbi sy" ~ Popullore "E ra Faja prej fiku, e ra si top llastik, jarnina jarn hopa e Faja ra ke gropa." ~ Popullore "Byrek.. Byrek Ej usta Murta 4 copa bejn 2 pare Ej usta Murat Tek dyqani tek selvia oj usta Murat Me e mir e 'oma, se e bija (lol) oj usta Murat" ~ Popullore "Kur kalon e nuk ma var laaaalala bie shiu si litar laaaalala. Te shikoj, me vjen te plas laaaalala dashuron ti nje tullac laaalala Te pelqen tullaci se xhepat i ka plot per ty isha kurnaci, asgje s'ta fala dot tani qe do nje tjeter noton ti ne para dhe dashurine vjeter...te duket badjava Te shoh ne kazino edhe ne diskoteka kur futesh ne to prapa si hije pas te ndjek rikitam tam rikiri tam tam ne zemren time je number one Lalala e lalala une kam floke ai para, Lalala e lilili s'te pelqejne me djemte e rinj Lalala e lalolo floket e gjata ti s'mi do Lalalala e lelele per tullacin ti me le. Me dhurata te genjen lalalajla e me mua me nuk vjen lalalajla Jete e nates ty te josh lalalajlalala c'mi ke bere ti xhepat bosh lalalajlala" ~ Sabiani "Te pallati jot Marsida, mbushur plot me drita dil te dera ti Marsida, e une u merzita (lol) Marsida Marsidaaaa ti do jesh e imja Marsida Marsida ti do jesh e imjaaaa" Pres pergjigjet tuaja. Jam knaq tu lexu hahahahah Teme e bukur Dushe ![]() | ||
Back to top | | ||
Go to page 1 2 3 | |