Forums
Shkodra -Lajme - Forum - Chat - Muzik - Radio -Video - TV :: Forums :: Shkodranët nëpër Botë dhe ne Trojet Shqiptare :: Shkodranët rreth Globit

<< Previous thread | Next thread >>
Destinacioni perfundimtar???!!!
Go to page  1 2
Moderators: :::ShkoderZemer, SuperGirl, babo, ⓐ-ⓒⓐⓣ, Edmond-Cela, ::bud::, ~*Christel*~, Al Bundy, :IROLF:, ::albweb::, OLIVE OYL
Author Post
~*Christel*~
Tue Jun 17 2008, 11:25pm

Registered Member #1665

Konsideroni Italin si shtetin ne te cilin do te kaloni gjith jeten tuaj?
Doni te ndryshoni vend ,apo mendoni nji kthim te mundshem ne Shqiperi??

Andrra jeme gjithmone ka ken te shkollem ne nji vend perendimore,por asnjiher Italia... kam menu Angli,Gjermani apo France. Si duket fati luan nga njehere shaka te pakendshme dhe te dergon pikerisht aty ku nuk don
Nejse,e rensishme asht qe mezi pres me maru keta vite dhe te ndryshoj vend.... Gjithesesi nuk e la mas doret mundesin e nji kthimi te mundshem ne Shqiperi!!! Kyt e tham papike dyshimi...
Po ikem te gjithe kush do te metet atje???!!!

Pak si shume u zgjata,por nejse.... Ju mund te hidhni menimet tuaja ketu.

[ Edited Thu Apr 11 2013, 09:54pm ]
Back to top
Edmond-Cela
Wed Jun 18 2008, 01:15pm
Rrushi

Registered Member #977

vitin e dyte ne angli ishalla. lol

Pa Buk e Pa uje Rri, por Pa Bukuroshet e ShkodraOnline nuk Mund te Rri!!

Back to top
Shkoder4ever
Wed Jun 18 2008, 02:01pm
mr

Registered Member #1582

ne Varre, ne shkoder

E dua shum shkodren
Back to top
:::ShkoderZemer
Wed Jun 18 2008, 04:29pm

Registered Member #1

kur te mbaroni shkollen ne Itali, a asht ma e veshtire me gjete pune ne ate profil qe do mbarosh, ne shqiperi apo ne itali?

http://www.shkodraonline.com/galeria
Back to top
scutari82
Wed Jun 18 2008, 04:54pm

Registered Member #1503

a e din se ke ba pytje te bukur sh.zemer se njate gja e menoj un ktu ne usa se shume persona marojn shkollen edhe prape nuk gjejn pune ne ate dege qe marune
Back to top
~*Christel*~
Wed Jun 18 2008, 10:14pm

Registered Member #1665

huh cfare pytjet

Them se nuk ka me ken lehte as ne Itali as ne Shqiperi!
Por duke pas parasysh se Shqiperia ka nevoje per njerez qe e studiojne politiken dhe qe nuk kane per qellim perfitimin personal,por kontributin qe mund ti japim Asaj duhet te rrezultojne me e thjesht gjetja e nji veni te punes ne Atje!
Njoh shqipetare qe kane maru shkollen jashte shtetit,sic thot scutari por qe nuk kane gjet pune ne vendin e arsimimit, dhe jane kthy ne Shqiperi. Aktualisht punojne ne organizata apo corpuse diplomatike.... Kam pershtypjen se studentat e diplomum jashte nuk kane pas veshtiresi me gjet pune ne Shqiperi.
Megjithate ka plot njerez te laureum qe sot bajne pune nga me te rendomtat. S'asht gjithmone e thanun me pas fat
Back to top
BRUNJA_USA
Thu Jun 19 2008, 02:19am
MRS.

Registered Member #1062

torino asht shume e vertet ajo qe thua ti sepse une e di si fakt se ktu ne usa asht who u know not what u know por kam shume shoqe qe kan mbaru shkollen ketu dhe jan kthye ne vendet e tyne dhe kan gjet pune sume te mira gjithsesi kur ke gjithe familjen ktu per mua ka ken pak ma e veshtir me e ba kete gje dhe shyqyr kam pas fatin qe kam zan vend ne nje pune te mire por jo shume te mire gjithsesi njeriu duhet ta marrin jeten si ti vije dhe te luftoj per te miren e tij .......

when ur in love u cant fall asleep cause reality is better than ur dreams !!!!!!!!!
Back to top
LINDON
Thu Jun 26 2008, 02:47am
Guest
torino ka shkruar:

Konsideroni Italin si shtetin ne te cilin do te kaloni gjith jeten tuaj?
Doni te ndryshoni vend ,apo mendoni nji kthim te mundshem ne Shqiperi??

Andrra jeme gjithmone ka ken te shkollem ne nji vend perendimore,por asnjiher Italia... kam menu Angli,Gjermani apo France. Si duket fati luan nga njehere shaka te pakendshme dhe te dergon pikerisht aty ku nuk don
Nejse,e rensishme asht qe mezi pres me maru keta vite dhe te ndryshoj vend.... Gjithesesi nuk e la mas doret mundesin e nji kthimi te mundshem ne Shqiperi!!! Kyt e tham papike dyshimi...
Po ikem te gjithe kush do te metet atje???!!!

Pak si shume u zgjata,por nejse.... Ju mund te hidhni menimet tuaja ketu.

boll bukur ke fol ti vajze ! bravoo !

por tham se ketu nuka sht fati qe ka lujt rol pe rty , por vetem muncija jote dhe horizonti i shkurter seps eje vajz ere me sa shikoj dhe nuk te ka dhan kush nji dore te mire me te ftu ne enrrat tuja mi ba realitet !sepse po tu dha muncia dhe shanci okazioni i ban byeee italis esi une dikur......kurajo vec kurajo te uroj...
Back to top
lissandro
Tue Jul 01 2008, 11:45pm
The pursuit of Happyness

Registered Member #1963

Torino njashtu asht e vertet se edhe un gjithmon kam pas qejf me u rregullu ne usa po cfar ti bejm fatit perfundova ne nje kontinet krejt tjeter qe ma shum gjen shqiptar ne mars se ktu ku jam un ~X(

Njeriu vlen sa di, e din sa mban mend
Back to top
~*Christel*~
Wed Jul 02 2008, 03:55pm

Registered Member #1665

hahhah lissandro a ke perfunu ne antarktide a?

[ Edited Wed Jul 02 2008, 03:55pm ]
Back to top
lissandro
Wed Jul 02 2008, 04:02pm
The pursuit of Happyness

Registered Member #1963

TORINO TE THUASH AFER ALASKES 8-X U NGRINA TE FTOFTIT

Back to top
scutari82
Wed Jul 02 2008, 04:07pm

Registered Member #1503

lissandro ka shkruar:

Torino njashtu asht e vertet se edhe un gjithmon kam pas qejf me u rregullu ne usa po cfar ti bejm fatit perfundova ne nje kontinet krejt tjeter qe ma shum gjen shqiptar ne mars se ktu ku jam un ~X(

lissandro a je ne filadelfia ti aty ke shqiptare sa te dush ma dmth fierak sa te dush
Back to top
lissandro
Wed Jul 02 2008, 04:14pm
The pursuit of Happyness

Registered Member #1963

SCUTARY82 jam mija km larg nga usa esht e vertet se gjen shqiptar gjithkun po ja kaq shum sa tek un ala se kam pa per be nji kun mir qe jan telefonat se kisha harru me fol shqip

[ Edited Wed Jul 02 2008, 04:18pm ]

Back to top
scutari82
Wed Jul 02 2008, 04:19pm

Registered Member #1503

ja ma se na ke pershenet prej filadelfias per ate pa them se mas je atje
Back to top
zemer88shkodran
Mon Jul 28 2008, 06:43pm

Registered Member #2070

Po mendoj se Italia duhet te jet shteti qe do kaloj jeten,dhe s'mendoj se do kthehem ne Shqipri per te jetu atje.Por jetes nuk i dihet gjithqa mund te ndolli...!!

Dashuria eshte nje kopsht me lule nese hyn aty dije se u ngule!!
@};-

Back to top
SuperGirl
Thu Oct 02 2008, 11:21am
Miss.Felicity!

Registered Member #514

zemren e mendjen e kam ne shkoder. sa te perfundoj shkollen skam me humb ma asnji minut ktu ku jam. sme intereson a gjej pune apo jo...mjafton qe jam ne vendin tem.
e di qe kam me perfundu ne Tirane, por te pakten shkodren e kam afer

Bre mâ zi kem' pun't tue shkue
Se kto mend vijn' tue u pakue ka vijn' krenat tue u shtue...(Gj.F.)

Back to top
SuperGirl
Thu Oct 02 2008, 11:22am
Miss.Felicity!

Registered Member #514

ps. ne itali nuk jetohet...

Bre mâ zi kem' pun't tue shkue
Se kto mend vijn' tue u pakue ka vijn' krenat tue u shtue...(Gj.F.)

Back to top
babo
Thu Oct 02 2008, 11:34am

Registered Member #587

mire se te vish super, shume afer e kena Shkodren sna pengon gja

Ja! Nje kitarre degjohet,
e tingujt ndan si fllad,
ngadale kjo vasha zgjohet
t'degjoje at' serenate,
e Shkodra ra n' pushim
c'ka bahet rrugeve s'din

trokit ketu

Back to top
~*Christel*~
Sun May 31 2009, 08:06pm

Registered Member #1665

SuperGirl ka shkruar:

ps. ne itali nuk jetohet...

Ka dy vjet rresht qe e them...shyqyr qe me doli dikush me ma mbeshtet muhabetin
Back to top
shqiptare
Fri Jun 05 2009, 05:19pm

Registered Member #2429

Deri sa vajza ime te behet per te care vete jeten ,a ha ketu ne angli ,dhe pastaj duke pa e duke bere.
Nuk me vjen cudi qe pikerisht femijte tane te k`thehen ne shqipri per te jetuar,ne nje aterdhme.
Back to top
L - N
Thu Jul 09 2009, 07:41am
Registered Member #1228

shqiptare paske pshtu qe te pakten e dike se ca don dhe pret edhe cudinat, po kur lexova shkrimin tan me bani me menu se sa i coptume jam ne menime per vedi, se edhe un jam tu i rrit 2 rrapatusha ne Londer por prej hallit se per qefe mrena natet i kthej ne Shkoder, nejse e pranoj se jeten e jetojm si na impunohet ne ja si ja impunojm na jets, por prap se prap jam ne hall se jam i coptume me deshira e me menime qe me bajne me ndi si me kene tu jetu ne thuma, pamvarsisht se rrethanat e rrealiteti duket se jane tu me detyru me i rrite kta fmi ne angli ihere prihere (SHNOSH NA).

SA PER PERGJIGJEN E TEMS JAM I SIGURT SE DESTINACIONI PERFUNIMTARE ASHT SHKODRA DHE VETEM SHKODRA

[ Edited Thu Jul 09 2009, 07:43am ]

Ju pershnes tanve. Ju falemnders per shoqnin tuej, e ju prift e mara tanve pa perjashtim. Kam ndryshue shpin, e kam shkue me shpi te
... Me vjen keq po s'kam mundsi me u dukt ma ktej parit. Ju pershnes me mirnjohje e dashamirsi.

Back to top
Ledy
Sun Oct 18 2009, 10:40am

Registered Member #3019

deshiroj qe t'ju plotesohen deshirat te gjitheve.
edhe une (shpresoj ne je te ardhe jo te larget) te kthehem ne shqiperi.

Back to top
ⓐ-ⓒⓐⓣ
Sun Oct 18 2009, 11:17am

Registered Member #670

Po lexoj shkrimet tuaja ju qe studioni jashte dhe dilemat qe perballoni..duhet me ju rrespektu e heke kapelen per ju si thojne ktu..ju lumte se asht e veshtire me studiu jashte...me gjete pune per degen qe stuion, asht e veshtire ne te tane Boten asht nje fatkeqsi e realitetit..Itu ku jetoj une vec ma pak se gjithkund me ca shoh...po te pane se je i/e zonja, s'ka gja qe te ndalon rrugen..
Kur lexoj kaj here thjesht per kuriozitet se ca kerkojne prej nje njeriu per nje pune krejt te thjeshte ne Shqipni, me vjen me qeshe...asht thjesht reception dhe thojne dojne gjuhe te huaj mundesisht me diplome, e kerkojne te specifikume notat qe ke marre, moshen, dojne me pase Univeristet dhe mundesisht ekonomikun hahahaha asht qesharake kerkesat dhe kur vjen puna per ke je tu punu? Per nje njeri qe ka ra ne pare te nyta e s'din gja per vedi...
Me vjen keq me thane, po sa per prespektive, pune, perparim e edukim, falemners Zotit qe per mu si person jam ktu e per femijet e mi e te ardhem e tyne..
S'ka mete njeri pa universitet ne Shkoder e tash te tane dojne me kene intelektuale e mos me ndy durt c'kuptim ka jeta ashtu...pak qesharake po he dhe kam nigju qe duhet me pagu pare per punen qe dojne me te dhane dhe kjo e fundit nuk asht e sigurte se ndoshta dikush tjeter mundet me pagu ma shume se ti hahahaha dhe puna qe the ti, mesues imagjino ca paguhet mesuesi ne te tane Boten...nuk e kam besu po me kane ba be se asht e vertete e paimagjinueshme per mu po he....
O Zot ban mrekulli e rregulloje ate vend se ashtu s'ka kuptim jeta...

I care and I wish well!

Back to top
::bud::
Mon Oct 19 2009, 08:59pm

Registered Member #1092

a-cat in e paka pagu dikush mire mduket me qa paska shkru.
Mas son me hap universitetin tand? A ke nevoj per lloharitar?

E kam marr universitetin me nji miljon (nuk asht e kollajt me e marre me kta shifra!!!
Back to top
::bud::
Mon Oct 19 2009, 09:00pm

Registered Member #1092

ShkoderZemer ka shkruar:

kur te mbaroni shkollen ne Itali, a asht ma e veshtire me gjete pune ne ate profil qe do mbarosh, ne shqiperi apo ne itali?

Po ne shqipni e gjen punen.... ma kadal SHZ.
Back to top
Go to page  1 2  

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF