Shkodra -Lajme - Forum - Chat - Muzik - Radio -Video - TV :: Forums :: Zona e Argetimit :: Muzika |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Tekste Kengesh Shkodrane ..!!! |
Go to page 1 2 | |
Moderators: :::ShkoderZemer, SuperGirl, babo, ⓐ-ⓒⓐⓣ, Edmond-Cela, ::bud::, ~*Christel*~, Al Bundy, :IROLF:, ::albweb::, OLIVE OYL
|
Author | Post | ||
Cufi |
| ||
Shkodra Shpirti![]() ![]() Registered Member #1712 Joined: Fri Mar 14 2008, 09:01pmPosts: 1220 | A kane uje ato burime Ti moj buzekarafilja ime Ti moj buzekarafilja ime eeeeeee aman amane o per belin e per koken tende aman amaneeee Nem cik uje me buze te buceles Ti moj vajza e Tepelenes Ti moj vajza e Tepelenes oooo aman amane o per belin e per koken tende aman amane Kujt ja ben moj ato naze ja ben djalit moj me shapraze ja ben djalit moj me shapraze eeeeeeeeee aman amane o per belin e per koken tende aman amane oooeeeeeeeeeee | ||
Back to top | | ||
Cufi |
| ||
Shkodra Shpirti![]() ![]() Registered Member #1712 Joined: Fri Mar 14 2008, 09:01pmPosts: 1220 | Karafilat qe ka Shkodra medet sa te bukur jane (2x) Gonxhe t'medhaja, gonxhe t'vogla me ere mbushin dynjane Aman, aman (2x) Trendafila yt me hije medet o per me çil (2x) Qe t'i dalin fije-fije medet sa ere te mire Aman, aman (2x) Karafili kaq i bukur medet o porsa here (2x) Me ia prek gjethin e bukur medet oj i bin menjehere Aman, aman (2x) Çil at zemër, plot kujtime - Bajram Spahia Dilu pra mos rri e mbyllun Gjithshka ne zemer ti mban ndrydhun Haj-haj hajde lule, haj-haj beja lule Dhe mbas tejet jam i lidhun Jete te re une gjej ne ty-je Haj-haj hajde lule, haj-haj beja lule Çile at’ zemer plot kujtime Çile pra moj lulja ime Haj-haj hajde lule, haj-haj beja lule Çilu pra me embelsie Se me ty jam lidh ne dashnie Haj-haj hajde lule, haj-haj beja lule | ||
Back to top | | ||
Cufi |
| ||
Shkodra Shpirti![]() ![]() Registered Member #1712 Joined: Fri Mar 14 2008, 09:01pmPosts: 1220 | Meta gjith diten hijeve sa m'than hijet rri... E t'ju leshova krojeve krojeve ku pije ti... E mira i ra k'to hijeve qe s'mujten me me fresku... Po ashtu uji i krojeve qe etjen s'ma ka shu... Po t'jemi bashk ne te dy do t'na shikojn me zili E do t'na flasin syt sa duhemi un e ti... Kur perendan dielli majave e muzgut rrug i lshon... E ngroht asht rrahja e zemrave kur vajzes nisa e i kdoj... Besa u plaka ne k'ta kroj te flas e kurr s'me flet... Un zanin tan du ta nigjoj por ti pergjigje s'jep.. Po t'jemi bashk ne te dy do t'na shikojn me zili E do t'na flasin syt sa duhemi un e ti... Po t'jemi bashk ne te dy do t'na shikojn me zili E do t'na flasin syt sa duhemi un e ti... Po t'jemi bashk ne te dy do t'na shikojn me zili E do t'na flasin syt sa duhemi un e ti... | ||
Back to top | | ||
Cufi |
| ||
Shkodra Shpirti![]() ![]() Registered Member #1712 Joined: Fri Mar 14 2008, 09:01pmPosts: 1220 | Tuj shetitur n'mal e n'koder, tuj prek lulet t'gjith me dore, vec n'nji kopsht ma t'bukurin n'Shkoder, ty te gjeta lulebore. Je e vogel por e plote, ty t'kerkoj un tash sa mot, tash sa mot un ty t'kerkoj, vi me ty jeten ta coj, Eja, eja lulebore, se me ty do thur kunor. Eja, eja lulebore, se me ty do thur kunor. Pash ma t'bukren stine t'pranveres pash ma t'bukrin tranofil mos ja hap ti ma kujt deren, se per mu vetem ke çil. | ||
Back to top | | ||
Cufi |
| ||
Shkodra Shpirti![]() ![]() Registered Member #1712 Joined: Fri Mar 14 2008, 09:01pmPosts: 1220 | Ma mir hiq mos tishim pa se mka lind dashnia nty ma mir hiq mos tishim pa se mka lind dashnia nty me te shkretin fukura si tja baj hiq se di me te shkretin fukara si tja baj hiq se di ah pranvera pranvera zoti moj te bekoft ah pranvera pranvera zoti moj te bekoft ah pranvera pranvera emri yt mos u harroft ah pranvera pranvera emri yt mos u harroft do ta lus une perendin mos ta prish bukurin2 here gershetin moj me tallaz sa shum arshik ke pas2 here ah pranvera pranvera zoti moj te bekoft ah pranvera pranvera zoti moj te bekoft ah pranvera pranvera emri yt mos u harroft ah pranvera pranvera emri yt mos u harroft po na vet me gjith arshik,mos luaj me dashnortvertet po na vet me gjith arshik,mos luaj me dashnor tvertet ah pranvera pranvera zoti moj te bekoft ah pranvera pranvera zoti moj te bekoft ah pranvera pranvera emri yt mos u harroft ah pranvera pranvera emri yt mos u harroft se banojkan ne kafaz me zemer te kam dasht se banojkan ne kafaz me zemer te kam dasht ah pranvera pranvera zoti moj te bekoft ah pranvera pranvera zoti moj te bekoft ah pranvera pranvera emri yt mos u harroft ah pranvera pranvera emri yt mos u harroft | ||
Back to top | | ||
Cufi |
| ||
Shkodra Shpirti![]() ![]() Registered Member #1712 Joined: Fri Mar 14 2008, 09:01pmPosts: 1220 | Mos u largo, mos u largo se s`te kam harruar edhe pse je ti larg mejet prapë me ke munduar (dy herë) Nate e gjatë mu s`më merr gjumi endrrat me mundojne t`kishe pase rreth moj i lumi dhimbjen bashke ta ndajme Rri i lodhur ne mendime dëshiroj me t`pa gjithmonë je pranë zemrës time qysh do mund me u nda Mos u largo, mos u largo po të lutem shumë dikur ti mu lutshe mua tash te lutem unë (dy herë) Nuk ke zemër, nuk ke zemër te ndahesh nga unë pse kaq shumë e mundon veten pse nuk fle ne gjume (dy herë) Dashunia ashtu është rrallë kush e kupton t`len pa shpirt e t`len pa jetë zemren ta helmon Sa e amel aq e hidhet dashunia e shkrete ndaj pa ty s`dua t`jetoj çfarë qenka kjo jetë Mos u largo, mos u largo po të lutem shumë dikur ti mu lutshe mua tash te lutem unë | ||
Back to top | | ||
Cufi |
| ||
Shkodra Shpirti![]() ![]() Registered Member #1712 Joined: Fri Mar 14 2008, 09:01pmPosts: 1220 | fryn nji fllad ne ket' pranver' ne kete stine qe njeh gezime por ti lulja plot me er' Ti je larg ne Shkodren time thojne n'Florida nuk ka dimen as ka bor' as ka acar por pa ty moj lulja ime dimen asht ' qe kur kam ardh' shkova reth e rrotull botes pot si Ty lule nuk gjeta ah, pa Ty moj lulja e Shkodres jo,pa ty s'kalohet jeta refreni thojne n'Florida nuk ka dimen as ka bor' as ka acar por pa ty moj lulja ime dimen asht ' qe kur kam ardh' | ||
Back to top | | ||
Cufi |
| ||
Shkodra Shpirti![]() ![]() Registered Member #1712 Joined: Fri Mar 14 2008, 09:01pmPosts: 1220 | Asaman moj gjylja e rremit!(Adnan Bala) O pranvere sa jam tu t'prit me padurim sepse zemrat vetem ti na i mbush me gzim! O pranveresa jam tu t'prit me padurim sepse zemrat vetem ti na i mbush me gzim! Per cudi aman_aman gzimi vjen mejhere kur persri aman aman del ti moj pranvere! (2 here) Vec kjo zemer vaji i cil e s'di ka rrjedh s'di se kush cetesine e shpirtit ja ka vjell? (2here) Pse vajton aman_aman,ti o moj e mjere? Cka te pengon aman_aman per me u gzu ne pranvere? (2 here) O un e mjera ktu e dryme ne kafaz prej idhnimit do t'vijn dita te pelcas! (2here) Te pelcas aman_aman o se kam merzi ne kafaz aman_aman ma nuk mund te rri! (2here) | ||
Back to top | | ||
Cufi |
| ||
Shkodra Shpirti![]() ![]() Registered Member #1712 Joined: Fri Mar 14 2008, 09:01pmPosts: 1220 | Syte e tu, sytë e tu, Me gjithë dritat qe kam pare, Me gjithë yjet rreze ar Me gjithë lume, liqene blu Shembellejne sytë e tu. Qesh atje fytyra ime Shket një varke me gezime. Fluturon një pulebardhe Unë e ti te pandare, Ti deti unë lundertar. Ja erdhem ne do ikim larg Lumturi e gjatë dhe fillestare. Qe tani gjokset po t'i hapim Rruget tona mbushur me petale. Syte e tu, sytë e tu, Sa i shoh me sjellin behare U them se jam këtu Dhe qeshin sytë e tuuuu | ||
Back to top | | ||
:::ShkoderZemer |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #1 Joined: Mon May 22 2006, 08:16pmPosts: 1803 | oh te lumt dora naqe.. shume te bukura... tamam ashtu si i dona. p.s(ku i ke marre maj naq) te lumt edhe iher. http://www.shkodraonline.com/galeria | ||
Back to top | | ||
Cufi |
| ||
Shkodra Shpirti![]() ![]() Registered Member #1712 Joined: Fri Mar 14 2008, 09:01pmPosts: 1220 | Cpo kendon bilbili moj O ne dege te manit Ai kendon per mue moj Sdo tia dij asnjanit Kno bilbil ti fushave Bashke me kengen e vashave Qe kendojne lendinave Prane trendelinave cpo kendon bilbili moj O ne dege te molles Ai kendon per mue moj Sdo tia dij asnjanes Kno bilbil ti fushave Bashke me kengen e vashave Qe kendojne lendinave Prane trendelinave | ||
Back to top | | ||
Cufi |
| ||
Shkodra Shpirti![]() ![]() Registered Member #1712 Joined: Fri Mar 14 2008, 09:01pmPosts: 1220 | E kujtoj me mall ndjenjen ne agim a do tkem ty valle lule nperqafim Si zane mali je trupin si selvi synin zjarr e ke buzen si qershi Haj mi dhe flake o mallit tim trendafile mlu me vese ne kete nate o pa agim puthjen tande po e pres Nprehnin tim nuk ke pikllim do te shkrihem ndashuni eja tpres me padurim te jetojme sa jemi tri | ||
Back to top | | ||
Cufi |
| ||
Shkodra Shpirti![]() ![]() Registered Member #1712 Joined: Fri Mar 14 2008, 09:01pmPosts: 1220 | Kur kalon rrugën me naze si lule zambak nalu pak e hidhma synin se kam zane marak kur kalon rrugës time e me pershendet, m'i fal jetës kaq gezime, je dashnia vete. Ky marak, maraku i shkrete nuk ma len zemren e qete dashunine qe kam për ty nuk e ndrroj për këta dy sy Unë e di çfarë ke ne zemër ma thonë ata sy. Lule je, lule ke emrin, lumi unë për ty kur kalon ti rrugës sime e me pershendet, mi fal jetës kaq gezime, je dashnia vete Ky marak, maraku i shkrete nuk ma len zemren e qete dashunine qe kam për ty nuk e ndrroj për këta dy sy | ||
Back to top | | ||
Cufi |
| ||
Shkodra Shpirti![]() ![]() Registered Member #1712 Joined: Fri Mar 14 2008, 09:01pmPosts: 1220 | Si I thoj nji fjals naqe Po Kerkove Gjen ma burr ![]() | ||
Back to top | | ||
Cufi |
| ||
Shkodra Shpirti![]() ![]() Registered Member #1712 Joined: Fri Mar 14 2008, 09:01pmPosts: 1220 | Pse nuk del ti ne ballkon moj Pse me mundon mua? S’kalon dita kur s’te shoh Vec me ben te vuaj Ne ballkon ti ke nje zog Nje zog te bukur shume Sikur te kisha krah si zogu Te fluturoja uneee Dil pra ne ballkon Zemren plag ma bane Dil vec pak ta shof buzqeshjen Ma e bukra shkodrane (2X) Iken dita dhe vjen nata Bi te fle, fle gjumi s’me ze I kupton nana te gjitha Cfare ke djal me thote? C’do nat n’enderr te shof une moj Me dukesh e bukur Ndoshta dhe ti me shef mua Hajde pra moj flutur. Dil pra ne ballkon Zemren plag ma bane Dil vec pak ta shof buzqeshjen Ma e bukra shkodrane (2X) Dil pra ne ballkon Zemren plag ma bane Dil vec pak ta shof buzqeshjen Ma e bukra shkodrane (2X) | ||
Back to top | | ||
Cufi |
| ||
Shkodra Shpirti![]() ![]() Registered Member #1712 Joined: Fri Mar 14 2008, 09:01pmPosts: 1220 | Yll i bardhe e aman djal i dashtun T’pata pas un dikur mik Aman dikur mik, aman dikur mik Tuj kujtu se kam me t’pas un ooo shum besnik Besnikria don me thane Tjera kend mas me shikju Me e majt besen qe m’ke dhan Kur jem dasht e jem bashku. Me e majt besen qe m’ke dhan Kur jem dasht e jem bashku. Ather besen aman kur ta mora Une e mjera kjesh gezu aman kjesh gezu, aman kjesh gezu Tash po shof sa keq u dora M’ke harru T’pata zgjedh permbi shok tjere Oh sa I dashtun je per mu Karajfila s’deshta tjere Zemren keq ma ke kallnu. Karajfila s’deshta tjere Zemren keq ma ke kallnu. Si tja baj djal aman une e mjera si mund t'rri une pa ty aman une pa ty aman une pa ty Me shkunen bosh 17 pranvera, more sy. T’pata zgjedh permbi shok tjere Oh sa i dashtun je per mu Karajfila s’deshta tjere Zemren keq ma ke kallnu. Karajfila s’deshta tjere Zemren keq ma ke kallnu. | ||
Back to top | | ||
:::ShkoderZemer |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #1 Joined: Mon May 22 2006, 08:16pmPosts: 1803 | vec me kaq u lodhe ma ?? ku jane te tjerat? bah.. mos harro me na ja vu edhe titujt kangve shkodrane ![]() http://www.shkodraonline.com/galeria | ||
Back to top | | ||
::bud:: |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #1092 Joined: Wed Aug 15 2007, 12:46pmPosts: 10533 | T'limt dora Cufi se keto tekste mund te na sherbejne me ba do kange karaoke qe e kam ne plan ![]() Shum flm. je i madh. | ||
Back to top | | ||
- Stella - |
| ||
![]() ![]() Registered Member #3337 Joined: Wed Sep 23 2009, 05:25pmPosts: 5501 | Njikyt kang moj, po ta qes shoqet tuja me ta kndu Dije vash deri sa t’vdes kurr un ty skam me t’harru Ste harroj me u ba drras per dashnin qe kena pas Ti e huja sot mja ba qysh njat dit qe mje feju Na erdh vakti sot me u nda Un beqar , ti me u martu Me u martu ti moj bukuri se un ndodha cerekci Cka po t’bajn kto prindja tuj tuj ta dhan gjith ket mundim Qojshe durt bajshe dua edhe iher me tpa me sy Pra kshtu, zot paska paska shkru fatin tem ti mos me gzu Qsh njat dit qe jena da ti me mu e un me ty Qojshe durt bajshe dua edhe iehra me t’pa me sy Pra kshu Zoti keka shkru nji hajvan ty ka me t’gzu lalalalalala ![]() Sogno felicità piccole e occhi grandi per vederle ♥ | ||
Back to top | | ||
- Stella - |
| ||
![]() ![]() Registered Member #3337 Joined: Wed Sep 23 2009, 05:25pmPosts: 5501 | O bylbyl a s'ma fal zanin Ti knoj djalit qe e du S'me ze bese se i dhash zemren Me kang'tate du me i tregu S'me ze bese se i dhash zemren Me kang'tate du me i tregu (refren) Kenge bylbyli me endu' Krah pellumbi me flutru' Rreze dielli me bo drit' O veç me nejt me ty nji dit' (2 here) O pellumb a s'mi fal krahet Gjer te ai sa flut'roj S'me ze bese ai per fjalet Ti hap shpirtin e ti tregoj S'me ze bese ai per fjalet Ti hap shpirtin e ti tregoj (Refreni) O ti diell a s'mi fal rrezet Ta ndris rrugen te ai S'me ze bese se per te tretem Hajt'pra diell tregoji ti S'me ze bese se per te tretem Hajt'pra diell tregoji ti Sogno felicità piccole e occhi grandi per vederle ♥ | ||
Back to top | | ||
- Stella - |
| ||
![]() ![]() Registered Member #3337 Joined: Wed Sep 23 2009, 05:25pmPosts: 5501 | Gjethet rane: Kur gjethet mbijn ne vjeshte Me dukesh n'vaj natyr Per ty s'mundem me heshte Si gjethi bahem n'fetyre E ftofte edhe e ngrime Si bora ne kallnduar Po del kjo kanga ime Ankuese thell n'krahnuer Ref: Ti m'ke braktis Kjoshin haram ndjenjat e mija Se larg dashtnis Te lindi n'zemer pa-besia Ke me' u pendue por athere ka me kene vone E tuj lotue Dot' bijne nder-rmend dashtnia jone M'kujto kur t'dal prandvera O puthje me pasion Dhe fjalt e tua perhera Kjo zemer si dishron Pra qe se lulet rane Te zverdhuna per mbi dhe Dhe kjo m' kujton me t' thanun. Se sa e pa-bese ti je. Ti m' ke braktis etj. Etj. Per mue lulet e veres Nuk kane ma bukuri Jane veshke n'qoshe t'pengjeres Te mjerat ne saksi As lotet nuk kane ti ngjallin Jane shterr lot' e rinis Veq kur me merr mue malli I kendoj un dashunis Sogno felicità piccole e occhi grandi per vederle ♥ | ||
Back to top | | ||
- Stella - |
| ||
![]() ![]() Registered Member #3337 Joined: Wed Sep 23 2009, 05:25pmPosts: 5501 | Jepma mollen qe m'ke ne dore Ti moj cuca malesore Dua ty ,kur te e gjykove T'kafshoj mollen ooo Njikja molla qe kam ne dore qe besa djalo asht dimnore e kam frik se po e kafshove ta then dhamin ooo Mos ke frik moj shtatzarane se pasha driten e njisaj hane i kam t'fort un si qeliku me pre hekur ooo uou uou uou uou uou Mal me mal ushton jehona bashkoj molla zemrat tona kena ra ngusht por kuj t'ja thona gjith na qeshin ooo Mal me mal ushton jehona bashkoj molla zemrat tona kena ra ngusht por kuj t'ja thona gjith na qeshin ooo Moll ma t'amel un kurr s'kam ngrane se njikyt moll moj qe m'ke dhane paska ken ma e mir se mjalta me t'kndaq shpirtin ooo Besa djalo molla ime ta ban dhamin cop e grime e shemtim do t'metet goja para kohet ooo Mos ke frik moj shtatzarane se me kyt mollen ti lak m'ke xane por ma jep se zemren time ta kam falun ooo uou uou uou uou Mal me mal ushton jehona bashkoj molla zemrat tona kena ra ngusht por kuj t'ja thona gjith na qeshin ooo mal me mal ushton jehona bashkoj molla zemrat tona kena ra ngusht por kuj t'ja thona gjith na qeshin ooo Jepma mollen Jo , jo Jepma mollen Jo , jo Jepma mollen Jo , jo S'ma then dhamin o Jepma mollen Jo , jo Jepma mollen Jo , jo Jepma mollen Jo , jo S'ma then dhamin o Mal me mal ushton jehona bashkoj molla zemrat tona kena ra ngusht por kuj t'ja thona gjith na qeshin ooo Mal me mal ushton jehona bashkoj molla zemrat tona kena ra ngusht por kuj t'ja thona gjith na qeshin ooo Mal me mal ushton jehona bashkoj molla zemrat tona kena ra ngusht por kuj t'ja thona gjith na qeshin ooo Mal me mal ushton jehona bashkoj molla zemrat tona kena ra ngusht por kuj t'ja thona gjith na qeshin ooo o Sogno felicità piccole e occhi grandi per vederle ♥ | ||
Back to top | | ||
- Stella - |
| ||
![]() ![]() Registered Member #3337 Joined: Wed Sep 23 2009, 05:25pmPosts: 5501 | Bishtalecat palë e palë Ç’mi ke l’shue! Ç’mi ke l’shue për ballë Aman o për ballë Aman-e, aman o për ballë! Hajde moj Gjyle se kam sevda! E kuqe porsi shebojë Kur më flet-e! Kur më flet me gojë Aman o me gojë Aman-e, aman o me gojë! Hajde moj Gjyle, moj shebojë! Sy, qerpik e gushë e faqe Gjithë për bukuri. Aman hi, ha ha Gjithë për bukuri! Aman, aman, aman-aman! Syni yt porsi ullini Vetullat gajtan. Aman-aman hi, ha, ha Vetullat gajtan. Aman, aman, aman, aman! Sogno felicità piccole e occhi grandi per vederle ♥ | ||
Back to top | | ||
- Stella - |
| ||
![]() ![]() Registered Member #3337 Joined: Wed Sep 23 2009, 05:25pmPosts: 5501 | I: Taksirat qi m’ka zanë mu’ Sa nuk mundem me ta diftu’. Kur t’i shof moj sytë e ballit Fort po m’therrin mu’ prej mallit. E nuk mundem me duru’. Ref.: Oh mor marak, Se ç’më ndeze flakë! Oh mor marak Ti më dogje flakë! Dhe tashti du me t’kujtu’ Dashninë kur ma ke dhuru’. Tuj shetitë në fusha t’blerta Më thojshe me fjalë t’sinqerta Se sa fort unë të du’. Ref.: Oh… Gjumin vashë du’ me t’trazu’ Me kitarë unë tuj t’këndu’ Pashë sytë e ballit, Dije Po të them në formë dashnie Të lutem mos me m’harru’. Ref.: Oh… Sogno felicità piccole e occhi grandi per vederle ♥ | ||
Back to top | | ||
Gurabi |
| ||
![]() ![]() Registered Member #1920 Joined: Thu May 29 2008, 09:10pmPosts: 6466 | tre vjet qe u deshtem bashk du me te kshillu dashnin qe kena pase mos me e harru mori lule fasligen qitma flokunqe mke ne ball mori molle rritun ne gem qe shendrit o nji mahall shoqet me thojn perdit kur dal ne pus per uje ca rrin tuj u godit nji plak ma ke per burre mos me qesh mahall e re se qes flokun ne lule te ballin kam dy burra sjam e ve kam jaranin djal te ri ![]() ♥ Give the girl the right shoes and she can conquer the world .!!!!!! ....... | ||
Back to top | | ||
Go to page 1 2 | |