Shkodra -Lajme - Forum - Chat - Muzik - Radio -Video - TV :: Forums :: Zona e Argetimit :: Muzika |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Tekste Kengesh Shkodrane ..!!! |
Go to page 1 2 | |
Moderators: :::ShkoderZemer, SuperGirl, babo, ⓐ-ⓒⓐⓣ, Edmond-Cela, ::bud::, ~*Christel*~, Al Bundy, :IROLF:, ::albweb::, OLIVE OYL
|
Author | Post | ||
::HorroR:: |
| ||
![]() Registered Member #3101 Joined: Sun Jun 28 2009, 05:09pmPosts: 51 | kuku qa na bat filloj tu me ardh kojshia tek dera se kam vazhdu mi qu prej gjumit tu kendu karaoke kta kang shkodrane ne 1 te nats:) [ Edited Wed Nov 18 2009, 11:57pm ] | ||
Back to top | | ||
LUPEN |
| ||
![]() ![]() Registered Member #2813 Joined: Tue Mar 24 2009, 12:56amPosts: 10264 | FLOKT M'I KISHE KRRELA-KRRELA Bash lezetin, moj, muhabetit, Prune kafen-o për m'e pi, Buza m'dridhet, moj, prej kjahmetit, Felxhani në dor' m'u ngri. Duert m'i kishe, moj, si hakiku, Gishtat t'u si qelibar, Shum' hallet qi ka ashiku, Kuer mendon se del behar. Flokt m'i kishe, moj, krrela-krrela, E me ty m'shkoj mundi bosh, Për në t'ardhsha, moj, ma kah dera, Zot në shpi mos vofsha shndosh. ![]() Edhe lumi ka kangen e vet. Nga një herë e zhurmshme dhe e vrullshme: kanga e randë e vajit. Mandej me një rrëmbim gazmor që kënaq çdo gja që natyra ka falun: kanga e hovshme e haresë. Lot e gaz. Si jeta e njerëzve... | ||
Back to top | | ||
LUPEN |
| ||
![]() ![]() Registered Member #2813 Joined: Tue Mar 24 2009, 12:56amPosts: 10264 | VAJ, SI KENKA BA DYNJAJA Vaj, si kenka ba dynjaja, Mos me t'u ba me kene gjalle, Un, o i mjeri, fukaraja, Paskam ndollun -o pa ikballe. Gjith prej hallit, prej sikletit, M'u ba borxh me dalë me tretë, Mora rrugat e gyrbetit Selametin për m'e gjetë. Rrugën mar' me lot e lava, Der sa mrrina jabanxhi, Zemra m'tha gjithmonë se kjava Qysh i vogël -o der n'pleqni. ![]() Edhe lumi ka kangen e vet. Nga një herë e zhurmshme dhe e vrullshme: kanga e randë e vajit. Mandej me një rrëmbim gazmor që kënaq çdo gja që natyra ka falun: kanga e hovshme e haresë. Lot e gaz. Si jeta e njerëzve... | ||
Back to top | | ||
LUPEN |
| ||
![]() ![]() Registered Member #2813 Joined: Tue Mar 24 2009, 12:56amPosts: 10264 | DASHTNIJA KJOFT MALLKUE Kjo dashtnija kjoft mallkue Qi s'më len aspak m'u ndalë, Ty, moj lule, pa t'i shkrue S'pakut dy-tri fjalë. OH! Malli yt s'më la derman, aman! T'kishe krahë un i mjeri t'bijshem n'prehen t'and. Ty, moj lule, nji herë t'zgjodha, E në zemër të mbaj ndry. Ndon'se larg prej teje ndodha, Menden e kam n'ty. Oh! T'shkreten zemër ç'ma ke ther, aman! Drue po des un, o i mjeri, pa të marrun erë. Sytë prej lotve rrinë pa terun, Lodja ime n'ty pikoft. T'fshamit e ksaj zemrës therrun Kurr hallall mos t'kjoft! Oh! N'ander m'vjen e më trazon, aman! Zemrën t'eme t'ngraten n'vaj përherë m'a çon. ![]() Edhe lumi ka kangen e vet. Nga një herë e zhurmshme dhe e vrullshme: kanga e randë e vajit. Mandej me një rrëmbim gazmor që kënaq çdo gja që natyra ka falun: kanga e hovshme e haresë. Lot e gaz. Si jeta e njerëzve... | ||
Back to top | | ||
Go to page 1 2 | |