Shkodra -Lajme - Forum - Chat - Muzik - Radio -Video - TV :: Forums :: Shkodranët nëpër Botë dhe ne Trojet Shqiptare :: Shkodranët rreth Globit |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Prej cilit qytet e shtet Europian na shkruni e na shoqnoni |
Go to page 1 2 3 4 5 | |
Moderators: :::ShkoderZemer, SuperGirl, babo, ⓐ-ⓒⓐⓣ, Edmond-Cela, ::bud::, ~*Christel*~, Al Bundy, :IROLF:, ::albweb::, OLIVE OYL
|
Author | Post | ||
LUPEN |
| ||
![]() ![]() Registered Member #2813 Joined: Tue Mar 24 2009, 12:56amPosts: 10264 | Super kam qef me pa njat xhamin njaty ,neser shka a banja nji foto ![]() [ Edited Wed Jan 26 2011, 03:38pm ] ![]() Edhe lumi ka kangen e vet. Nga një herë e zhurmshme dhe e vrullshme: kanga e randë e vajit. Mandej me një rrëmbim gazmor që kënaq çdo gja që natyra ka falun: kanga e hovshme e haresë. Lot e gaz. Si jeta e njerëzve... | ||
Back to top | | ||
SuperGirl |
| ||
Miss.Felicity!![]() ![]() ![]() Registered Member #514 Joined: Thu Feb 15 2007, 10:58amPosts: 36201 | Kurdo qe te vish je e mirpritun a-cat nese kam me ken hala ktu ![]() Ndertesa te shkaterrume nuk ka shum, sepse jane rikonstruktu gjate ketyne viteve...sidomos neper qytete ska fort, ma shum ne fshatra. psh andej ka Gjakova ka fshatra te tan qe jan shfaros dhe tesh shikon vetem shpia te reja, ose si tip 'kampesh' me shpia nji kateshe, tana njesoj, qe i kane ndertu per ato qe kane mbet pa shpia. pak a shum si ato te fshatit te paqes ne shkoder (sdi a e ke parasysh). plus qe ne prizren jane nja dy-tre ndertesa qe kane mbet te rrenume...gjithashtu objekte te kultit, kisha e xhamia qe tesh jane tu u ndertu prap (psh nji katedrale e madhe ne Prishtine). Andej ka Mitrovica nuk kam shku, se ndoshta ka ma teper shpia te shkaterrume..se aty ka ken ma e perqendrume lufta. Ka vende shum te bukura ktej, vec duhet me dit ku me shku ![]() Bre mâ zi kem' pun't tue shkue Se kto mend vijn' tue u pakue ka vijn' krenat tue u shtue...(Gj.F.) | ||
Back to top | | ||
ⓐ-ⓒⓐⓣ |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #670 Joined: Sun Apr 15 2007, 12:09amPosts: 24799 | SuperGirl ka shkruar: Kurdo qe te vish je e mirpritun a-cat nese kam me ken hala ktu ![]() Ndertesa te shkaterrume nuk ka shum, sepse jane rikonstruktu gjate ketyne viteve...sidomos neper qytete ska fort, ma shum ne fshatra. psh andej ka Gjakova ka fshatra te tan qe jan shfaros dhe tesh shikon vetem shpia te reja, ose si tip 'kampesh' me shpia nji kateshe, tana njesoj, qe i kane ndertu per ato qe kane mbet pa shpia. pak a shum si ato te fshatit te paqes ne shkoder (sdi a e ke parasysh). plus qe ne prizren jane nja dy-tre ndertesa qe kane mbet te rrenume...gjithashtu objekte te kultit, kisha e xhamia qe tesh jane tu u ndertu prap (psh nji katedrale e madhe ne Prishtine). Andej ka Mitrovica nuk kam shku, se ndoshta ka ma teper shpia te shkaterrume..se aty ka ken ma e perqendrume lufta. Ka vende shum te bukura ktej, vec duhet me dit ku me shku ![]() Oh thank you so much darling ![]() Me kenaqe me kete informate dhe shume pozitive me lexu. Kenaqesi qe jeta asht ndertu te pakten ne siperfaqe dhe njerezit jane te forte...me vjen keq per traumat qe ala kujtojne dhe ndertesa te tilla, jane si nje mjet kujtese qe i trnsporton atje ne nje shikim... Falemners again per fotot fantastike dhe mire ban me i vu diku qe te shihen edhe nga Bota e turizmit ne pergjithsi. Hugs darling :* I care and I wish well! | ||
Back to top | | ||
SuperGirl |
| ||
Miss.Felicity!![]() ![]() ![]() Registered Member #514 Joined: Thu Feb 15 2007, 10:58amPosts: 36201 | LUPEN ka shkruar: Super kam qef me pa njat xhamin njaty ,neser shka a banja nji foto ![]() xhamia ka boll...po jane te vogla. kam foto te asaj, po i kam ne pc tjeter. sa t'i gjej tapo i ve ![]() Bre mâ zi kem' pun't tue shkue Se kto mend vijn' tue u pakue ka vijn' krenat tue u shtue...(Gj.F.) | ||
Back to top | | ||
LUPEN |
| ||
![]() ![]() Registered Member #2813 Joined: Tue Mar 24 2009, 12:56amPosts: 10264 | OK ![]() ![]() Edhe lumi ka kangen e vet. Nga një herë e zhurmshme dhe e vrullshme: kanga e randë e vajit. Mandej me një rrëmbim gazmor që kënaq çdo gja që natyra ka falun: kanga e hovshme e haresë. Lot e gaz. Si jeta e njerëzve... | ||
Back to top | | ||
SuperGirl |
| ||
Miss.Felicity!![]() ![]() ![]() Registered Member #514 Joined: Thu Feb 15 2007, 10:58amPosts: 36201 | a-cat ka shkruar: SuperGirl ka shkruar: Kurdo qe te vish je e mirpritun a-cat nese kam me ken hala ktu ![]() Ndertesa te shkaterrume nuk ka shum, sepse jane rikonstruktu gjate ketyne viteve...sidomos neper qytete ska fort, ma shum ne fshatra. psh andej ka Gjakova ka fshatra te tan qe jan shfaros dhe tesh shikon vetem shpia te reja, ose si tip 'kampesh' me shpia nji kateshe, tana njesoj, qe i kane ndertu per ato qe kane mbet pa shpia. pak a shum si ato te fshatit te paqes ne shkoder (sdi a e ke parasysh). plus qe ne prizren jane nja dy-tre ndertesa qe kane mbet te rrenume...gjithashtu objekte te kultit, kisha e xhamia qe tesh jane tu u ndertu prap (psh nji katedrale e madhe ne Prishtine). Andej ka Mitrovica nuk kam shku, se ndoshta ka ma teper shpia te shkaterrume..se aty ka ken ma e perqendrume lufta. Ka vende shum te bukura ktej, vec duhet me dit ku me shku ![]() Oh thank you so much darling ![]() Me kenaqe me kete informate dhe shume pozitive me lexu. Kenaqesi qe jeta asht ndertu te pakten ne siperfaqe dhe njerezit jane te forte...me vjen keq per traumat qe ala kujtojne dhe ndertesa te tilla, jane si nje mjet kujtese qe i trnsporton atje ne nje shikim... Falemners again per fotot fantastike dhe mire ban me i vu diku qe te shihen edhe nga Bota e turizmit ne pergjithsi. Hugs darling :* knaqesi edhe per mu dushe ![]() cdo gja asht qete tesh..dhe ska ma lezet se me ndi ajrin e lirise qe ndihet kudo rrugeve...ne nji popull qe ka vujt aq shum ![]() mu m'pelqen cdo gja ktu...qetesia, argetimi, rinia qe shef rrugeve..cdo gja ![]() shpresoj qe nji dite te mundesh me e vizitu ashtu si duhet ![]() Bre mâ zi kem' pun't tue shkue Se kto mend vijn' tue u pakue ka vijn' krenat tue u shtue...(Gj.F.) | ||
Back to top | | ||
belgium |
| ||
![]() ![]() Registered Member #1142 Joined: Fri Aug 24 2007, 10:19amPosts: 12123 | une shkruj prej shkodret brukselit dhe luksemburgut deh para sa diteve prej firence.SHETIS UNE ME PC NEPER EVROPE KET PUNE KAM. | ||
Back to top | | ||
::bud:: |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #1092 Joined: Wed Aug 15 2007, 12:46pmPosts: 10533 | Eh Lum evropa per ty. | ||
Back to top | | ||
Al Bundy |
| ||
Al Bundy![]() ![]() ![]() Registered Member #1833 Joined: Tue Apr 22 2008, 10:08pmPosts: 25133 | Bud a kishe mujt mi ra ti Evropes rrumbullak me PC ne krah? Nuk mundesh. T'lutem shume. ![]() | ||
Back to top | | ||
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #1092 Joined: Wed Aug 15 2007, 12:46pmPosts: 10533 | me laptop edhe mundem po me pc ne krah se kam ba prove! | ||
Back to top | | ||
belgium |
| ||
![]() ![]() Registered Member #1142 Joined: Fri Aug 24 2007, 10:19amPosts: 12123 | Miri74 ka shkruar: Bud a kishe mujt mi ra ti Evropes rrumbullak me PC ne krah? Nuk mundesh. T'lutem shume. PO ME ORDINATOR PORTABLE MA A BAN ?? SE JE BA SI ATO GRAT EKQIJA TI SLEN PRESJE ME KALU [ Edited Wed Feb 02 2011, 09:16pm ] | ||
Back to top | | ||
belgium |
| ||
![]() ![]() Registered Member #1142 Joined: Fri Aug 24 2007, 10:19amPosts: 12123 | ::bud:: ka shkruar: Eh Lum evropa per ty. EVROPA ASHT TUTO OK E UN JEM BOLL MIRE BRE ALABANAC........PREJ EVROPS. | ||
Back to top | | ||
belgium |
| ||
![]() ![]() Registered Member #1142 Joined: Fri Aug 24 2007, 10:19amPosts: 12123 | LIEGE-LUIK-LUTICH | ||
Back to top | | ||
Al Bundy |
| ||
Al Bundy![]() ![]() ![]() Registered Member #1833 Joined: Tue Apr 22 2008, 10:08pmPosts: 25133 | belgium ka shkruar: Miri74 ka shkruar: Bud a kishe mujt mi ra ti Evropes rrumbullak me PC ne krah? Nuk mundesh. T'lutem shume. PO ME ORDINATOR PORTABLE MA A BAN ?? SE JE BA SI ATO GRAT EKQIJA TI SLEN PRESJE ME KALU Konferancat partiake ja kam lane te tjereve. Puna jeme asht mu marr me pika e me presje. Per ata qe dijne ku mi vu kuptohet. ![]() | ||
Back to top | | ||
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #1092 Joined: Wed Aug 15 2007, 12:46pmPosts: 10533 | belgium ka shkruar: ::bud:: ka shkruar: Eh Lum evropa per ty. EVROPA ASHT TUTO OK E UN JEM BOLL MIRE BRE ALABANAC........PREJ EVROPS. ![]() | ||
Back to top | | ||
belgium |
| ||
![]() ![]() Registered Member #1142 Joined: Fri Aug 24 2007, 10:19amPosts: 12123 | ::bud:: ka shkruar: belgium ka shkruar: ::bud:: ka shkruar: Eh Lum evropa per ty. EVROPA ASHT TUTO OK E UN JEM BOLL MIRE BRE ALABANAC........PREJ EVROPS. ![]() JAJJAJAJA KE GABU VEN KA 2KG COCAINE SE NJAT PUNE BAJ UNE KUR SHKOJ SA NJI QYTET N TJETRIN T EVROPES......E NUK SHIKJOJ TASIEREN EPC-S POR NUMROJ PARET E PA NUMERTA Qe GRUMBULLOJ;;;;;; | ||
Back to top | | ||
belgium |
| ||
![]() ![]() Registered Member #1142 Joined: Fri Aug 24 2007, 10:19amPosts: 12123 | Miri74 ka shkruar: belgium ka shkruar: Miri74 ka shkruar: Bud a kishe mujt mi ra ti Evropes rrumbullak me PC ne krah? Nuk mundesh. T'lutem shume. PO ME ORDINATOR PORTABLE MA A BAN ?? SE JE BA SI ATO GRAT EKQIJA TI SLEN PRESJE ME KALU Konferancat partiake ja kam lane te tjereve. Puna jeme asht mu marr me pika e me presje. Per ata qe dijne ku mi vu kuptohet. po ke qejf te baj noj konferenc edhe aty ku jeton ti shoku,,,??? MECHELEN?? JA NR TEL 0499242372 E VIJ FILL POR KAM FRIG SE TA PO NDERRON MENDJE MA???E TA PO BJEN HASHA FORUMIT | ||
Back to top | | ||
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #1092 Joined: Wed Aug 15 2007, 12:46pmPosts: 10533 | belgium ka shkruar: ::bud:: ka shkruar: belgium ka shkruar: ::bud:: ka shkruar: Eh Lum evropa per ty. EVROPA ASHT TUTO OK E UN JEM BOLL MIRE BRE ALABANAC........PREJ EVROPS. ![]() JAJJAJAJA KE GABU VEN KA 2KG COCAINE SE NJAT PUNE BAJ UNE KUR SHKOJ SA NJI QYTET N TJETRIN T EVROPES......E NUK SHIKJOJ TASIEREN EPC-S POR NUMROJ PARET E PA NUMERTA Qe GRUMBULLOJ;;;;;; ..ishalla nuk i numron paret ishtu si perdor tastjeren se po delke difiqit ![]() Ehhhh na u bane edhe trafikant tesh %-( E thash edhe ma par... Ehh lum aja Evrop qe te ka se partija jote po qe po. ![]() | ||
Back to top | | ||
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #1092 Joined: Wed Aug 15 2007, 12:46pmPosts: 10533 | belgium ka shkruar: Miri74 ka shkruar: belgium ka shkruar: Miri74 ka shkruar: Bud a kishe mujt mi ra ti Evropes rrumbullak me PC ne krah? Nuk mundesh. T'lutem shume. PO ME ORDINATOR PORTABLE MA A BAN ?? SE JE BA SI ATO GRAT EKQIJA TI SLEN PRESJE ME KALU Konferancat partiake ja kam lane te tjereve. Puna jeme asht mu marr me pika e me presje. Per ata qe dijne ku mi vu kuptohet. po ke qejf te baj noj konferenc edhe aty ku jeton ti shoku,,,??? MECHELEN?? JA NR TEL 0499242372 E VIJ FILL POR KAM FRIG SE TA PO NDERRON MENDJE MA???E TA PO BJEN HASHA FORUMIT Belgium. Tesh e ke tepru dhe nuk tolerohesh ma. Te kena duru deri ne pike qe edhe po kercenon tesh. Marre te vijne. Ishalla gjen nje vend tjeter ma te pershtashem per kerkesat dhe nivelin tand. | ||
Back to top | | ||
belgium |
| ||
![]() ![]() Registered Member #1142 Joined: Fri Aug 24 2007, 10:19amPosts: 12123 | ::bud:: ka shkruar: belgium ka shkruar: ::bud:: ka shkruar: belgium ka shkruar: ::bud:: ka shkruar: Eh Lum evropa per ty. EVROPA ASHT TUTO OK E UN JEM BOLL MIRE BRE ALABANAC........PREJ EVROPS. ![]() JAJJAJAJA KE GABU VEN KA 2KG COCAINE SE NJAT PUNE BAJ UNE KUR SHKOJ SA NJI QYTET N TJETRIN T EVROPES......E NUK SHIKJOJ TASIEREN EPC-S POR NUMROJ PARET E PA NUMERTA Qe GRUMBULLOJ;;;;;; ..ishalla nuk i numron paret ishtu si perdor tastjeren se po delke difiqit ![]() Ehhhh na u bane edhe trafikant tesh %-( E thash edhe ma par... Ehh lum aja Evrop qe te ka se partija jote po qe po. ![]() hahhahahahahhahahaha ja aj paret nuk i numroj aspak vec me western union i nisi e ne ate zyre ka makin qe nuk gabon rri pa merak ti se ma thot baba nr e sakt ne shkoder........ | ||
Back to top | | ||
Al Bundy |
| ||
Al Bundy![]() ![]() ![]() Registered Member #1833 Joined: Tue Apr 22 2008, 10:08pmPosts: 25133 | ::bud:: ka shkruar: belgium ka shkruar: Miri74 ka shkruar: belgium ka shkruar: Miri74 ka shkruar: Bud a kishe mujt mi ra ti Evropes rrumbullak me PC ne krah? Nuk mundesh. T'lutem shume. PO ME ORDINATOR PORTABLE MA A BAN ?? SE JE BA SI ATO GRAT EKQIJA TI SLEN PRESJE ME KALU Konferancat partiake ja kam lane te tjereve. Puna jeme asht mu marr me pika e me presje. Per ata qe dijne ku mi vu kuptohet. po ke qejf te baj noj konferenc edhe aty ku jeton ti shoku,,,??? MECHELEN?? JA NR TEL 0499242372 E VIJ FILL POR KAM FRIG SE TA PO NDERRON MENDJE MA???E TA PO BJEN HASHA FORUMIT Belgium. Tesh e ke tepru dhe nuk tolerohesh ma. Te kena duru deri ne pike qe edhe po kercenon tesh. Marre te vijne. Ishalla gjen nje vend tjeter ma te pershtashem per kerkesat dhe nivelin tand. Njaq asht maksimumi i tij bud. Dhe ma ironikja asht se akuzohena prej tij per mos tolerance. ![]() | ||
Back to top | | ||
Special_One |
| ||
I'm number one![]() ![]() Registered Member #3944 Joined: Tue Apr 13 2010, 06:09amPosts: 1854 | belgium ka shkruar: ::bud:: ka shkruar: belgium ka shkruar: ::bud:: ka shkruar: Eh Lum evropa per ty. EVROPA ASHT TUTO OK E UN JEM BOLL MIRE BRE ALABANAC........PREJ EVROPS. ![]() JAJJAJAJA KE GABU VEN KA 2KG COCAINE SE NJAT PUNE BAJ UNE KUR SHKOJ SA NJI QYTET N TJETRIN T EVROPES......E NUK SHIKJOJ TASIEREN EPC-S POR NUMROJ PARET E PA NUMERTA Qe GRUMBULLOJ;;;;;; ehhhh i lumi ti per Europen Belgium....... Prite punen pa u ba se kur te bahet... mos ban za!!! | ||
Back to top | | ||
SuperGirl |
| ||
Miss.Felicity!![]() ![]() ![]() Registered Member #514 Joined: Thu Feb 15 2007, 10:58amPosts: 36201 | Ju shkruj e ju shoqnoj nga Mannheim, se kam harru me e update-u vendin ![]() Ps. kto shkrimet ma siper, do te moderohen, se jane pak si jashte teme ![]() Bre mâ zi kem' pun't tue shkue Se kto mend vijn' tue u pakue ka vijn' krenat tue u shtue...(Gj.F.) | ||
Back to top | | ||
SuperGirl |
| ||
Miss.Felicity!![]() ![]() ![]() Registered Member #514 Joined: Thu Feb 15 2007, 10:58amPosts: 36201 | Foto nga Mannheim ![]() ![]() Bre mâ zi kem' pun't tue shkue Se kto mend vijn' tue u pakue ka vijn' krenat tue u shtue...(Gj.F.) | ||
Back to top | | ||
SuperGirl |
| ||
Miss.Felicity!![]() ![]() ![]() Registered Member #514 Joined: Thu Feb 15 2007, 10:58amPosts: 36201 | Wasser turm![]() Bre mâ zi kem' pun't tue shkue Se kto mend vijn' tue u pakue ka vijn' krenat tue u shtue...(Gj.F.) | ||
Back to top | | ||
Go to page 1 2 3 4 5 | |