Shkodra -Lajme - Forum - Chat - Muzik - Radio -Video - TV :: Forums :: Rreth Shkodrës dhe per Shkodrën :: Lagjet e Shkodrës |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Lagja Perash |
Go to page 1 2 3 4 5 6 | |
Moderators: :::ShkoderZemer, SuperGirl, babo, ⓐ-ⓒⓐⓣ, Edmond-Cela, ::bud::, ~*Christel*~, Al Bundy, :IROLF:, ::albweb::, OLIVE OYL
|
Author | Post | ||
anna31 |
| ||
![]() Registered Member #1668 Joined: Thu Feb 21 2008, 08:26pmPosts: 259 | Tan prej perashit pershnetje ktu, It is never too late to be what you might have been. | ||
Back to top | | ||
SuperGirl |
| ||
Miss.Felicity!![]() ![]() ![]() Registered Member #514 Joined: Thu Feb 15 2007, 10:58amPosts: 36201 | ::bud:: ka shkruar: hahahaha........ po kompliment ishte ma t'pshtu prej menemdhajve ![]() jo jo, kam ne mend me e marr burrin prej andej ![]() Bre mâ zi kem' pun't tue shkue Se kto mend vijn' tue u pakue ka vijn' krenat tue u shtue...(Gj.F.) | ||
Back to top | | ||
::bud:: |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #1092 Joined: Wed Aug 15 2007, 12:46pmPosts: 10533 | hhahhaa..... god luck to you! qa po na e shndritni Perashtin ![]() | ||
Back to top | | ||
mela |
| ||
shkodrane![]() ![]() Registered Member #2234 Joined: Sun Aug 17 2008, 06:59pmPosts: 22 | erdha edhe une masi jam perashjane po ju pershendes masanej ska pa perashin o njerz jena te mdhej e ? talentat ma te medhej prej perashit dalin hahahahahahaa mas dalshin hijne hahahahaha shkodrane | ||
Back to top | | ||
babo |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #587 Joined: Sat Mar 10 2007, 07:01pmPosts: 11127 | shkodrane puro per ca kane te drejte me ken mendjemedhenj se s'kane ba gja.. shyqyr qe ju njofta ju ifije e me dolet te mire se s'kam fart mendim te mire per ata qe kam njoft prej asaj lagje Ja! Nje kitarre degjohet, e tingujt ndan si fllad, ngadale kjo vasha zgjohet t'degjoje at' serenate, e Shkodra ra n' pushim c'ka bahet rrugeve s'din trokit ketu | ||
Back to top | | ||
SuperGirl |
| ||
Miss.Felicity!![]() ![]() ![]() Registered Member #514 Joined: Thu Feb 15 2007, 10:58amPosts: 36201 | pse mor babo ca te kane ba??? Bre mâ zi kem' pun't tue shkue Se kto mend vijn' tue u pakue ka vijn' krenat tue u shtue...(Gj.F.) | ||
Back to top | | ||
SuperGirl |
| ||
Miss.Felicity!![]() ![]() ![]() Registered Member #514 Joined: Thu Feb 15 2007, 10:58amPosts: 36201 | ::bud:: ka shkruar: hhahhaa..... god luck to you! qa po na e shndritni Perashtin ![]() nuk e kisha parashiku mire. se mora prej andej ![]() njaty afer perashit prap kam mbet ![]() Bre mâ zi kem' pun't tue shkue Se kto mend vijn' tue u pakue ka vijn' krenat tue u shtue...(Gj.F.) | ||
Back to top | | ||
belgium |
| ||
![]() ![]() Registered Member #1142 Joined: Fri Aug 24 2007, 10:19amPosts: 12123 | SuperGirl ka shkruar: Love it! Un e di prej ku e ke ba ![]() ![]() ![]() perashi rrepublik hhahahaahahahah naqe e ke ba prej ballkon ket foto aaa?, | ||
Back to top | | ||
:IROLF: |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #2138 Joined: Tue Jul 22 2008, 10:10amPosts: 3284 | Ma e bukur po m'duket lagjja jeme ne foto ktu siper se si e shof perdite. Veç ka nji ndryshim se tane kto pallatet jane ly. | ||
Back to top | | ||
Bobi Shuli |
| ||
![]() ![]() Registered Member #360 Joined: Tue Jan 16 2007, 07:24pmPosts: 37 | A din kush me me tregu se sa asht i gjat Isaja? Sa metra? | ||
Back to top | | ||
Bobi Shuli |
| ||
![]() ![]() Registered Member #360 Joined: Tue Jan 16 2007, 07:24pmPosts: 37 | A pa na e mat kush a ja? | ||
Back to top | | ||
West**** |
| ||
![]() ![]() Registered Member #2098 Joined: Mon Jul 14 2008, 12:46amPosts: 1827 | Bobi qa don ne perash tuj pas dergutin qe je rrit e ke lshu shatin atje , kij kujdes se te han dreqi. | ||
Back to top | | ||
Bobi Shuli |
| ||
![]() ![]() Registered Member #360 Joined: Tue Jan 16 2007, 07:24pmPosts: 37 | Un nuk thash se jam Perashjan maj po desha me dit se sa asht i gjat Isaja. Desha me dit a asht ma i gjat se Prek Cali. | ||
Back to top | | ||
ⓐ-ⓒⓐⓣ |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #670 Joined: Sun Apr 15 2007, 12:09amPosts: 24799 | perash edhe emnin e ka shume te bukur si banoret e ish banoret e tij hahahaha I care and I wish well! | ||
Back to top | | ||
ⓐ-ⓒⓐⓣ |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #670 Joined: Sun Apr 15 2007, 12:09amPosts: 24799 | shpija jeme shkoder afer boll i erdha hahahaha e kuqja ne qoshe asht shtese hahahahaha ![]() I care and I wish well! | ||
Back to top | | ||
Al Bundy |
| ||
Al Bundy![]() ![]() ![]() Registered Member #1833 Joined: Tue Apr 22 2008, 10:08pmPosts: 25133 | A-cat ti kisha ba zoom out pak ma teper se mazalla se po arrij mi kuptu se ku asht:) [ Edited Sat May 02 2009, 10:14am ] ![]() | ||
Back to top | | ||
ⓐ-ⓒⓐⓣ |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #670 Joined: Sun Apr 15 2007, 12:09amPosts: 24799 | Miri74 ka shkruar: A-cat ti kisha ba zoom out pak ma teper se mazalla se po arrij mi kuptu se ku asht:) perballe me rrugen e madhe asht shkolla ali laci dhe majtas jane parafabrikatet qe ndahen prej rruges esat gjyli...kena pase nje lulishte ne mes dhe 4 apartamente oficarash rreth e rrotull po ja baj edhe nji zoom... I care and I wish well! | ||
Back to top | | ||
Al Bundy |
| ||
Al Bundy![]() ![]() ![]() Registered Member #1833 Joined: Tue Apr 22 2008, 10:08pmPosts: 25133 | a-cat ka shkruar: Miri74 ka shkruar: A-cat ti kisha ba zoom out pak ma teper se mazalla se po arrij mi kuptu se ku asht:) perballe me rrugen e madhe asht shkolla ali laci dhe majtas jane parafabrikatet qe ndahen prej rruges esat gjyli...kena pase nje lulishte ne mes dhe 4 apartamente oficarash rreth e rrotull po ja baj edhe nji zoom... Tesh po e kuptoj a-cat.Jam aj tu ble buken poshte pallatit me ure.Sot e ksaj dite me del ne anderr dyqani. Po pse s'thu ti qe me 4 pallate oficerash rrotull as çernobili s'paska pas qa me ju ba:) ![]() | ||
Back to top | | ||
ⓐ-ⓒⓐⓣ |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #670 Joined: Sun Apr 15 2007, 12:09amPosts: 24799 | Miri74 ka shkruar: a-cat ka shkruar: Miri74 ka shkruar: A-cat ti kisha ba zoom out pak ma teper se mazalla se po arrij mi kuptu se ku asht:) perballe me rrugen e madhe asht shkolla ali laci dhe majtas jane parafabrikatet qe ndahen prej rruges esat gjyli...kena pase nje lulishte ne mes dhe 4 apartamente oficarash rreth e rrotull po ja baj edhe nji zoom... Tesh po e kuptoj a-cat.Jam aj tu ble buken poshte pallatit me ure.Sot e ksaj dite me del ne anderr dyqani. Po pse s'thu ti qe me 4 pallate oficerash rrotull as çernobili s'paska pas qa me ju ba:) hahahahaha e gjete miri ti ma paske ble buken se une s'jam fute ne rralle kurre kisha frige hahahahaha :-SS I care and I wish well! | ||
Back to top | | ||
Al Bundy |
| ||
Al Bundy![]() ![]() ![]() Registered Member #1833 Joined: Tue Apr 22 2008, 10:08pmPosts: 25133 | a-cat ka shkruar: Miri74 ka shkruar: a-cat ka shkruar: Miri74 ka shkruar: A-cat ti kisha ba zoom out pak ma teper se mazalla se po arrij mi kuptu se ku asht:) perballe me rrugen e madhe asht shkolla ali laci dhe majtas jane parafabrikatet qe ndahen prej rruges esat gjyli...kena pase nje lulishte ne mes dhe 4 apartamente oficarash rreth e rrotull po ja baj edhe nji zoom... Tesh po e kuptoj a-cat.Jam aj tu ble buken poshte pallatit me ure.Sot e ksaj dite me del ne anderr dyqani. Po pse s'thu ti qe me 4 pallate oficerash rrotull as çernobili s'paska pas qa me ju ba:) hahahahaha e gjete miri ti ma paske ble buken se une s'jam fute ne rralle kurre kisha frige hahahahaha :-SS Qa mas me pas frige a-cat.hala e kujtoj ne 9O-n kur u kapshe mas hekrash te dyqani per mos me m'ik rradha .As kambet s'me prekshin n'toke:( Mas vishin ma ata kohe. ![]() | ||
Back to top | | ||
ⓐ-ⓒⓐⓣ |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #670 Joined: Sun Apr 15 2007, 12:09amPosts: 24799 | Miri74 ka shkruar: a-cat ka shkruar: Miri74 ka shkruar: a-cat ka shkruar: Miri74 ka shkruar: A-cat ti kisha ba zoom out pak ma teper se mazalla se po arrij mi kuptu se ku asht:) perballe me rrugen e madhe asht shkolla ali laci dhe majtas jane parafabrikatet qe ndahen prej rruges esat gjyli...kena pase nje lulishte ne mes dhe 4 apartamente oficarash rreth e rrotull po ja baj edhe nji zoom... Tesh po e kuptoj a-cat.Jam aj tu ble buken poshte pallatit me ure.Sot e ksaj dite me del ne anderr dyqani. Po pse s'thu ti qe me 4 pallate oficerash rrotull as çernobili s'paska pas qa me ju ba:) hahahahaha e gjete miri ti ma paske ble buken se une s'jam fute ne rralle kurre kisha frige hahahahaha :-SS Qa mas me pas frige a-cat.hala e kujtoj ne 9O-n kur u kapshe mas hekrash te dyqani per mos me m'ik rradha .As kambet s'me prekshin n'toke:( Mas vishin ma ata kohe. hahahahahhahahahaaha ti paske kene djale i mire e ke kape hekurat po sa here hysha une demek kishte do prekje si me te preke grenzzzzza hahahaha so nji here kam hy edhe me doli boll hahahahahaha me dite se kam nejte pa buke s'kam hy ma po fatmirsisht kishte prej atyne gjentilave qe ma bleshin nji buke hahahaha ^:)^ I care and I wish well! | ||
Back to top | | ||
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #1092 Joined: Wed Aug 15 2007, 12:46pmPosts: 10533 | a-cat ka shkruar: shpija jeme shkoder afer boll i erdha hahahaha e kuqja ne qoshe asht shtese hahahahaha ![]() .....I paske tjegllat bluzh, ala nuk i pake ndrru qysh ne 97. :-t | ||
Back to top | | ||
ⓐ-ⓒⓐⓣ |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #670 Joined: Sun Apr 15 2007, 12:09amPosts: 24799 | ::bud:: ka shkruar: a-cat ka shkruar: shpija jeme shkoder afer boll i erdha hahahaha e kuqja ne qoshe asht shtese hahahahaha ![]() .....I paske tjegllat bluzh, ala nuk i pake ndrru qysh ne 97. :-t a me imagjinon mu si tip qe hype ne maje te pallatit tu rregullu tjegulla a si hahahahahahahahaaha ne terezi e kane me u godite sa per mu hahahaha I care and I wish well! | ||
Back to top | | ||
PiT-MaN |
| ||
![]() ![]() Registered Member #2955 Joined: Tue May 05 2009, 10:54pmPosts: 6 | perashi eshte lagje me eskperienc te madhe per cdo gje lagja ma eksploruese perashi eshte se e di komplet ![]() | ||
Back to top | | ||
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #1092 Joined: Wed Aug 15 2007, 12:46pmPosts: 10533 | PiT-MaN prej mend a? Shif pak a ja kan vu kapakun asj pusetes se tret te rrugica jeme? | ||
Back to top | | ||
Go to page 1 2 3 4 5 6 | |