Forums
Go to page  1 2 3
Moderators: :::ShkoderZemer, SuperGirl, babo, ⓐ-ⓒⓐⓣ, Edmond-Cela, ::bud::, ~*Christel*~, Al Bundy, :IROLF:, ::albweb::, OLIVE OYL
Author Post
Al Bundy
Fri Apr 09 2010, 07:42pm
Al Bundy


Registered Member #1833
Joined: Tue Apr 22 2008, 10:08pm

Posts: 25133
xhebraili ka shkruar:

bab e djal tu ec rruges takojn nan e vajz baba martohet me vajzen djali martohet me nanen qe te dyja palet lindin ka 1 fmi ca i takon me ken femit nermjet tyne ?Fmi perversash?Back to top
xhebraili
Mon Apr 12 2010, 05:50pm

Registered Member #2519
Joined: Thu Dec 25 2008, 10:06am

Posts: 1223
Miri74 ka shkruar:

xhebraili ka shkruar:

bab e djal tu ec rruges takojn nan e vajz baba martohet me vajzen djali martohet me nanen qe te dyja palet lindin ka 1 fmi ca i takon me ken femit nermjet tyne ?Fmi perversash?
hahaha miri per pak ken ken tu i shku afer
Back to top
xhebraili
Mon Apr 12 2010, 07:57pm

Registered Member #2519
Joined: Thu Dec 25 2008, 10:06am

Posts: 1223
pse 2+5+9= 1

[ Edited Tue Apr 13 2010, 09:18am ]
Back to top
xhebraili
Wed Apr 14 2010, 04:39pm

Registered Member #2519
Joined: Thu Dec 25 2008, 10:06am

Posts: 1223
sa 9 ka prej te 1 deri te 100 ?
Back to top
☼sunshine
Wed Apr 14 2010, 04:46pm
(¯`·._.รยภรђเภє._.·´¯)

Registered Member #2555
Joined: Tue Jan 13 2009, 02:25pm

Posts: 11539
xhebraili ka shkruar:

pse 2+5+9= 12 njerz + 5 min + 9 muaj= 1 fmi

* * *
O nate e qete...
qe xhiron bosh...
kur degjon frymemarrjen time..
mos mendo..
te luash muziken tende
te vetmis...
une veshtroj qiellin..
duke prit mengjesin..
te vallzoj...me diellin...Back to top
Special_One
Wed Apr 14 2010, 04:51pm
I'm number one

Registered Member #3944
Joined: Tue Apr 13 2010, 06:09am

Posts: 1854
xhebraili ka shkruar:

sa 9 ka prej te 1 deri te 100 ?12 ?

[ Edited Wed Apr 14 2010, 04:53pm ]

Prite punen pa u ba
se kur te bahet...
mos ban za!!!

Back to top
xhebraili
Wed Apr 14 2010, 05:00pm

Registered Member #2519
Joined: Thu Dec 25 2008, 10:06am

Posts: 1223
Special_One ka shkruar:

xhebraili ka shkruar:

sa 9 ka prej te 1 deri te 100 ?12 ?
hahah special ja jan ma shum
Back to top
xhebraili
Wed Apr 14 2010, 05:03pm

Registered Member #2519
Joined: Thu Dec 25 2008, 10:06am

Posts: 1223
♥sunshine♥ ka shkruar:

xhebraili ka shkruar:

pse 2+5+9= 12 njerz + 5 min + 9 muaj= 1 fmihahah sunshine sa mire te shkoj ndermend
Back to top
Special_One
Wed Apr 14 2010, 05:04pm
I'm number one

Registered Member #3944
Joined: Tue Apr 13 2010, 06:09am

Posts: 1854
xhebraili ka shkruar:

Special_One ka shkruar:

xhebraili ka shkruar:

sa 9 ka prej te 1 deri te 100 ?12 ?
hahah special ja jan ma shum


hahahahah 20 pra??


Prite punen pa u ba
se kur te bahet...
mos ban za!!!

Back to top
xhebraili
Wed Apr 14 2010, 05:08pm

Registered Member #2519
Joined: Thu Dec 25 2008, 10:06am

Posts: 1223
[quote]
Special_One ka shkruar:

xhebraili ka shkruar:

Special_One ka shkruar:

xhebraili ka shkruar:

sa 9 ka prej te 1 deri te 100 ?12 ?

hahah special ja jan ma shum


hahahahah 20 pra??
hahahah tesh i ke ra nte fiks 20 jan
Back to top
☼sunshine
Wed Apr 14 2010, 05:30pm
(¯`·._.รยภรђเภє._.·´¯)

Registered Member #2555
Joined: Tue Jan 13 2009, 02:25pm

Posts: 11539
xhebraili ka shkruar:

1 burr e 1 gru tu ec rruges takojn 1 plak qe i thot tjeta juj burr e gru ja kthen kjo gruja :sjena burr e gru !nana e ktij burrit eshte vjerra e nanes time.ca i tokon me ken keto dy ?bab e bij ahahahahahaha

* * *
O nate e qete...
qe xhiron bosh...
kur degjon frymemarrjen time..
mos mendo..
te luash muziken tende
te vetmis...
une veshtroj qiellin..
duke prit mengjesin..
te vallzoj...me diellin...Back to top
☼sunshine
Wed Apr 14 2010, 05:32pm
(¯`·._.รยภรђเภє._.·´¯)

Registered Member #2555
Joined: Tue Jan 13 2009, 02:25pm

Posts: 11539
xhebraili ka shkruar:

Miri74 ka shkruar:

xhebraili ka shkruar:

bab e djal tu ec rruges takojn nan e vajz baba martohet me vajzen djali martohet me nanen qe te dyja palet lindin ka 1 fmi ca i takon me ken femit nermjet tyne ?Fmi perversash?
hahaha miri per pak ken ken tu i shku aferxheb edhe iher qe hin nforum na i ban trut dhallt X(
mas hin ma

* * *
O nate e qete...
qe xhiron bosh...
kur degjon frymemarrjen time..
mos mendo..
te luash muziken tende
te vetmis...
une veshtroj qiellin..
duke prit mengjesin..
te vallzoj...me diellin...Back to top
Engel
Wed Apr 14 2010, 05:33pm

Registered Member #2627
Joined: Mon Feb 09 2009, 07:09am

Posts: 2846
♥sunshine♥ ka shkruar:

xhebraili ka shkruar:

1 burr e 1 gru tu ec rruges takojn 1 plak qe i thot tjeta juj burr e gru ja kthen kjo gruja :sjena burr e gru !nana e ktij burrit eshte vjerra e nanes time.ca i tokon me ken keto dy ?bab e bij ahahahahahaha
shume e sakte.

Dashuria esht buka engjejve, therrmiet shpresa njerzimit.


Back to top
xhebraili
Wed Apr 14 2010, 05:44pm

Registered Member #2519
Joined: Thu Dec 25 2008, 10:06am

Posts: 1223
♥sunshine♥ ka shkruar:

xhebraili ka shkruar:

1 burr e 1 gru tu ec rruges takojn 1 plak qe i thot tjeta juj burr e gru ja kthen kjo gruja :sjena burr e gru !nana e ktij burrit eshte vjerra e nanes time.ca i tokon me ken keto dy ?bab e bij ahahahahahahahahah sunshine e gjete edhe ket a
Back to top
☼sunshine
Wed Apr 14 2010, 05:45pm
(¯`·._.รยภรђเภє._.·´¯)

Registered Member #2555
Joined: Tue Jan 13 2009, 02:25pm

Posts: 11539
xhebraili ka shkruar:

♥sunshine♥ ka shkruar:

xhebraili ka shkruar:

1 burr e 1 gru tu ec rruges takojn 1 plak qe i thot tjeta juj burr e gru ja kthen kjo gruja :sjena burr e gru !nana e ktij burrit eshte vjerra e nanes time.ca i tokon me ken keto dy ?bab e bij ahahahahahahahahah sunshine e gjete edhe ket apytje tjera a ke?

* * *
O nate e qete...
qe xhiron bosh...
kur degjon frymemarrjen time..
mos mendo..
te luash muziken tende
te vetmis...
une veshtroj qiellin..
duke prit mengjesin..
te vallzoj...me diellin...Back to top
xhebraili
Wed Apr 14 2010, 05:45pm

Registered Member #2519
Joined: Thu Dec 25 2008, 10:06am

Posts: 1223
♥sunshine♥ ka shkruar:

xhebraili ka shkruar:

Miri74 ka shkruar:

xhebraili ka shkruar:

bab e djal tu ec rruges takojn nan e vajz baba martohet me vajzen djali martohet me nanen qe te dyja palet lindin ka 1 fmi ca i takon me ken femit nermjet tyne ?Fmi perversash?
hahaha miri per pak ken ken tu i shku aferxheb edhe iher qe hin nforum na i ban trut dhallt X(
mas hin mapo e gjete edhe ket nuk hi ma
Back to top
::albweb::
Wed Apr 14 2010, 05:46pm


Registered Member #2264
Joined: Thu Aug 28 2008, 09:05am

Posts: 3321
xhebraili ka shkruar:

bab e djal tu ec rruges takojn nan e vajz baba martohet me vajzen djali martohet me nanen qe te dyja palet lindin ka 1 fmi ca i takon me ken femit nermjet tyne ?


fmit i takojn me ken axh e daj e hall e tezeBack to top
xhebraili
Wed Apr 14 2010, 05:51pm

Registered Member #2519
Joined: Thu Dec 25 2008, 10:06am

Posts: 1223
::Albweb:: ka shkruar:

xhebraili ka shkruar:

bab e djal tu ec rruges takojn nan e vajz baba martohet me vajzen djali martohet me nanen qe te dyja palet lindin ka 1 fmi ca i takon me ken femit nermjet tyne ?


fmit i takojn me ken axh e daj e hall e tezehahaha albweb e sakt

sunshine se gjete ti kshtu qe po hi prep un ktu
Back to top
Special_One
Wed Apr 14 2010, 05:55pm
I'm number one

Registered Member #3944
Joined: Tue Apr 13 2010, 06:09am

Posts: 1854
.

[ Edited Wed Apr 14 2010, 06:02pm ]

Prite punen pa u ba
se kur te bahet...
mos ban za!!!

Back to top
Al Bundy
Wed Apr 14 2010, 06:17pm
Al Bundy


Registered Member #1833
Joined: Tue Apr 22 2008, 10:08pm

Posts: 25133
Heptadekagon ne rreth.


Back to top
::albweb::
Fri Apr 16 2010, 12:36pm


Registered Member #2264
Joined: Thu Aug 28 2008, 09:05am

Posts: 3321
Cila shkronj duhet?
Z-X-C-V-(?)Back to top
☼sunshine
Sat May 08 2010, 12:51pm
(¯`·._.รยภรђเภє._.·´¯)

Registered Member #2555
Joined: Tue Jan 13 2009, 02:25pm

Posts: 11539
::Albweb:: ka shkruar:

Cila shkronj duhet?
Z-X-C-V-(?)


(?)

* * *
O nate e qete...
qe xhiron bosh...
kur degjon frymemarrjen time..
mos mendo..
te luash muziken tende
te vetmis...
une veshtroj qiellin..
duke prit mengjesin..
te vallzoj...me diellin...Back to top
::bud::
Sat May 08 2010, 09:44pmRegistered Member #1092
Joined: Wed Aug 15 2007, 12:46pm

Posts: 10533
a asht B?
Back to top
::bud::
Sat May 08 2010, 10:00pmRegistered Member #1092
Joined: Wed Aug 15 2007, 12:46pm

Posts: 10533
ushtrim, nese nise nje autobus me 43 njerz brenda nga Shkodra dhe ndalesh ne Lezhe dhe merr edhe 7 pasagjer tjere dhe ne stacjon tjeter mes Lezhes dhe Tirnes ule 5 pasagjera ne toke dhe gjate rruges per ne Durres merr edhe 4 tjere.

Si e kishte emrin shoferi?
Back to top
ⓐ-ⓒⓐⓣ
Sat May 08 2010, 11:48pm


Registered Member #670
Joined: Sun Apr 15 2007, 12:09am

Posts: 24799
Si e kishte emnin shoferi hahahhhahahha c'lidhje ka mar po megjithate, emnin e ka Paloke

I care and I wish well!

Back to top
Go to page  1 2 3  

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by e107 Forum System
Kerko ne Google dhe ShkodraOnline.Com
Custom Search
Mire se Vini
Emri i Identifikimit:

Fjalkalimi:
Me Kujto

[ ]
[ ]
Muzik Shkodrane - Sagllam


 
Chat Box
You must be logged in to post comments on this site - please either log in or if you are not registered click here to signup

Shkodra ne Youtube
Any use of the name and content of this website without the explicit written consent of the owners is strictly prohibited and it is protected under law. Email:webmaster@shkodraonline.com Per cdo ankese ju lutem mos hezitoni te na shkruani Flm. info@shkodraonline.com
Theme created by Free-Source.net
Render time: 0.3134 sec, 0.0922 of that for queries. DB queries: 66. Memory Usage: 3,091kB