Shkodra -Lajme - Forum - Chat - Muzik - Radio -Video - TV :: Forums :: Temat Shoqërore - Shkencat :: Letersia |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Poezi e komente zemret per Shkodren (1) |
Go to page 1 2 | |
Moderators: :::ShkoderZemer, SuperGirl, babo, ⓐ-ⓒⓐⓣ, Edmond-Cela, ::bud::, ~*Christel*~, Al Bundy, :IROLF:, ::albweb::, OLIVE OYL
|
Author | Post | ||
::bud:: |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #1092 Joined: Wed Aug 15 2007, 12:46pmPosts: 10533 | Derguar faqes ShkodraOnline.com ShkoderZemer Per Shkoder Locen thur vargje e poezi Asht qyteti ku ka rrite nje rini Qe krenohet ane per ane Vec me emrin e bukur Shkodran E kam per nder e krenari Qe te jem bir i ketij qyteti Qe vjen nga lastesi Me freskine e bukurine. U rritem me halle Por me kenge e humor Qe mua me mungon sot I tretur larg ne mergim Shume vuaj per Shkoder Locen Kane kaluar vite pa e pa Por dhante Zoti Me faqen tuj po rri tu ju cmall Ju dergoj une pershendetje Dhe Jua prifte Zoti mbare Se zemren na e freskuat Me kete faqe perbukuri. E hap ne mengjez e nuk e ndal Gjer sa ne gjume une shkoj Kenga Shkodrane ketu bucet Falemnderit ju vellazen Shpirtin tim ma freskuat Kenget tuja jane si ari Vine ashtu te bukura Si te jem aty me ju. Falemnderit ju uroj me gjithe zemer Kenga shkodrane mos shterofte Por ajo gjithmone perparofte Ne jete te jeteve ajo jetofte. Shen.im Asht nje poezi e momentit,kur njeriu eshte i merzitur,kerkon ngushlim tek Shkoder locja djepi ku me perkundi e me rriti dhe dhante Zoti e trupi im pushohte ne Shkoder Locen time qe kaq shume me mungon............. Derguar nga Luigji [ Edited Fri Sep 19 2008, 07:46am ] | ||
Back to top | | ||
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #1092 Joined: Wed Aug 15 2007, 12:46pmPosts: 10533 | Shkoder zemra jone Shkoder zemra jone larg teje jeta skalone kyrbet ti qofsh mallku prej shkodre na ke largu mallkuar qofsh ti fati jon pran familjeve spo na lejon Cdo shkodran mendon per ty vuan ne zemer dhe lot ne sy shkodra jon po na mungon zemrat tona po na capton Ne kyrbet ku jemi tretur zemer e shpirt te ti kan mbetur shkoder loce ne zemren ton deri te vdesim do jesh gjithmon Ne kyrbet po na shkon jeta ju lutemi shum nenat e shkreta po ju lejm nje amanet te vogel varrin t`na beni ne shkoder duam te vdesim ne shtepi shpirti jone te gjejne qetesi mos na lini ne dhe te huaj shpirti jon gjithmon do vuaj. Shkruar nga Akaliptos [ Edited Wed Sep 17 2008, 08:00am ] | ||
Back to top | | ||
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #1092 Joined: Wed Aug 15 2007, 12:46pmPosts: 10533 | SHKODER QE T'BAN ME T'DASHT Si nuk paskan mbarim vargjet per Shkoder locen. zemra vet flet merr laps dhe shkruj. O sa larg jam ne mergim. Lamshi n'gjoks me morri shpirtin medet kur ta shoh qytetin tim. Te ndigjoj at dialekt t'amel si nota muzike i ndigjon dhe keshtu kanga u formu t'tan shkodranet si me kenu. SHKODER LOCE, SHKODER E AMEL, SHKODER E BUKUR, SHKODER QE T'BAN ME T'DASHT RAJANA FILADELFIA [Submitted by rajana] [ Edited Wed Sep 17 2008, 08:01am ] | ||
Back to top | | ||
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #1092 Joined: Wed Aug 15 2007, 12:46pmPosts: 10533 | ![]() Poezi Shkodrane Karajfilat qe ka Shkodra oh, sa te bukur jane kush ma shuan mallin tand SHKODER ma e mira NANE! Karajfilat qe ka Shkodra oh,sa te bukur jane ah,moj zemra ime si te bani zemra me i lane?!! Drandofilat qe ka Shkodra çeln veç per bukuri qaj,moj zemra ime ti ma nuk i sheh tani! Jargavane me boje t'perdale ma te bukurit Jargavane e bukura Lulebore si ikem dhe ju lame?!! Ne dore kam une nje tufe lule te "bukura" ndoshta jane por nuk kane kurre aromen e "Luleve te Shkodres Nane"! Kam ne dore une nje tufe lule te bukura "JO" nuk jane... dhe kurregja ne bote nuk ma shua mallin vetem TOKA NANE! Violeta. [ Edited Wed Sep 17 2008, 08:02am ] | ||
Back to top | | ||
L - N |
| ||
![]() Registered Member #1228 Joined: Wed Sep 12 2007, 10:00amPosts: 10623 | Per ty Po filloj me shkru tan frymzim ita fjale Se prej dashnis per ty jam metaman tu plase. Se prej tejet ika e shpirtin tem e myta. Kurr s'menova se ikaq thedhe n'errsin shpirtin tem e zhyta. I varfen e i clirum prej kancerit kumunist ather njaq disha, edhe ishte moda atdheun me braktis e un ika. Isha qorr e hic s'mujsha me shiku Truni s'punote e hic s'mujsha me logjiku Pshtimi u ba mentalitet Shkodren me lshu Zgjidhja vetme u ba vec o burra me emigru. S'lash pun pa ba e ven ne Europ pa shetit Rrejta e msova shum, por ishtu e fillova kyt ligsin U martova e familjen ne gyrbet e cila Tash kam hall fmit e mi te ti me i rrit, se u shkriva Vec te ti shpejt mu kthy se u vanita, po kurr s'po vjen ajo lum dita. E di se shum kush ita fjale zemret, qi po shkruj per ty Shkoder, kan me i lexu, e nuk i vej faj kerkuj ba mos me i kuptu. Se duhet mu rrit n'dur tuja per me dasht taman lezetin me ta ni Se duhet me dit se sa zoj je, per me te pa si dielli tu shkelqy. Kur bahet fjale, se kush je, prej ka ke ardh e ca ke ba, prej kado kjoshin, njerzve ju takon me kene shume krenar, po ti te ban me fluturu pa krahe, tu tu dukt vedi si ma e bukra zan. Ke sa te dush pluhun, varfni, prapametje e mangsi Se ke kalu n'jet njana mas tjetres t'shumtat tragjedi. Teper t'kane cenu, lanu e pengu por prap je ma e bukra lule ne kyt bote per mu. Si mos me kene un krenar per ty Si mos me te dasht un me tan fuqi Ti i mijetove historis per mira vjet emnin Iliris na ja dhe vet, e lulzove si kryqytet. Ti origjinen, kulturen, e gjuhen tone gjithmone na mrojte, kyt Gegnishte vec e pasunove. Me fmite tuj Marin Barletin, Pashko Vasen, Martin Camaj e Arshi Pipen, Filip Shiroken e Gjergj Fishten Me Scoder ne Iliri, me Scutary ne Illiricum, me Shkoder ne Bizantum me Shkoderlocken e Shkoderlocen, maj Shkoder sot shpirtin na gzove Nuk ke fitu fort e shum te kan lodh, por fatkeqsia kurr s'tka m'posht, se ti je e ke me ken per ne gjithmone ma e mira gja qi na ka nodh n'kyt bot Scoder-Shkoder-Shkoderloce shkoderlocke e pashoqe zoj. Kastan Tash ty Shkoder po te deshroj per s'gjall Tash per ty Shkoder po des me mall. Si s'po di me i dhan rrug ksaj munges Si s'po ma kuron kush kyt brenges Si s'po munet kerkush me dhan shpres Si s'po di me ty Shkoder kurr mu ngi Si s'po m'jep kush ma shum se ti nostalgji Si mu bane anrra vetme qi me jep knaqsi Si s'po ma zevenson kerkush kyt dashni Nuk me ka met tjeter vec te ti mu kthy E dermanin me gjet vec n'ty . T'kam shpirt e zemer moj dashni e jets se s'ka si ti n'tan kyt univers. Lec Neli [ Edited Wed Sep 17 2008, 08:28am ] Ju pershnes tanve. Ju falemnders per shoqnin tuej, e ju prift e mara tanve pa perjashtim. Kam ndryshue shpin, e kam shkue me shpi te ... Me vjen keq po s'kam mundsi me u dukt ma ktej parit. Ju pershnes me mirnjohje e dashamirsi. | ||
Back to top | | ||
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #1092 Joined: Wed Aug 15 2007, 12:46pmPosts: 10533 | E peske shkri Lec - po ti paske talent? Ma rreala ska si bahet. Bravo se perveq se duhet talent me e shkru duket edhe me e jetu, dhe ti e joton. | ||
Back to top | | ||
dj-bledi |
| ||
![]() ![]() Registered Member #1907 Joined: Sat May 24 2008, 11:20pmPosts: 1701 | Hallall ta baft i madhi zot mor z.Lec.Fjale qe dalin prej shpirtit k'to tujat..jeta me vujtje paska ken per ne.Ne strofat tuja ma mer mendja qe bajne pjese edhe shume prej nesh.Uroj qe te ralizohen deshirat tuja me gjithe ça ke,edhe gjithe atyne tjerve qe sikur ty jeta i ka rezervu nji gja te tille,i uroj vetem te mira ne jete,se e meritojne me te vertet..me respekt dj..dj | ||
Back to top | | ||
~*Christel*~ |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #1665 Joined: Wed Feb 20 2008, 12:26amPosts: 9278 | . =D> =D> ^:)^ ^:)^ ^:)^ | ||
Back to top | | ||
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #1092 Joined: Wed Aug 15 2007, 12:46pmPosts: 10533 | Poezi per Shkodren - V. Pjetrushi Dita nis e zbardh, Lind keshtu nje dite e re, Shkoder mire-mengjes ! Dhepse larg Teje, Une te pershendes! A nuk asht e vertete Qe une jetoj Me Ty e per Ty?! Kur nata bjen Te them Ty "Naten e mire"!, Kur dita lind, Te them Ty "Nadja e mire"! SHKODER e dashur, Sa kujtime te bukura, Sa kohe te lumtura, Kemi kaluar Une dhe Ti..... Me kujtohet, Kur une isha e vogel, Kur une luaja me shoket e mi... Sa shume me pelqente, Kur shkoja ne shkolle... Oh, sa e lumtur ishe Ti....! Por nji dite pa pritur... C'ka ndodhi as une se di.... O, Zot ç'ka ndodhi mes nesh... O,Zot une nuk e di........?! Si mund ti kthehet shpina, Nji Nane kaq te mire si Ti...?! Violeta. [ Edited Wed Sep 17 2008, 08:03am ] | ||
Back to top | | ||
L - N |
| ||
![]() Registered Member #1228 Joined: Wed Sep 12 2007, 10:00amPosts: 10623 | E bukur shum zotni ::bud:: por kur i lexon fillon e menon: Ah ku ku per ne si na iku jeta kot, pa kuptim e pa shije. Ju pershnes tanve. Ju falemnders per shoqnin tuej, e ju prift e mara tanve pa perjashtim. Kam ndryshue shpin, e kam shkue me shpi te ... Me vjen keq po s'kam mundsi me u dukt ma ktej parit. Ju pershnes me mirnjohje e dashamirsi. | ||
Back to top | | ||
guest |
| ||
![]() Registered Member #1283 Joined: Fri Sep 28 2007, 12:35amPosts: 4466 | SHKODER QE T'BAN ME T'DASHT Si nuk paskan mbarim vargjet per Shkoder locen. zemra vet flet merr laps dhe shkruj. O sa larg jam ne mergim. Lamshi n'gjoks me morri shpirtin medet kur ta shoh qytetin tim. Te ndigjoj at dialekt t'amel si nota muzike i ndigjon dhe keshtu kanga u formu t'tan shkodranet si me kenu. SHKODER LOCE, SHKODER E AMEL, SHKODER E BUKUR, SHKODER QE T'BAN ME T'DASHT RAJANA FILADELFIA [Submitted by rajana] kjo asht aq e bukur dhe ka aq dmth sa qi mund te krahasohet me poezit e rilindasve | ||
Back to top | | ||
Meli |
| ||
![]() ![]() Registered Member #2483 Joined: Thu Nov 27 2008, 05:46pmPosts: 379 | shkoder zemer ti ku je se per ty shum malli me merr as te shoh as nuk te kam per ty zemra mu tash me ban bam. =(( A person can be lonely even if [he] is loved by many people, because [he] is still not the 'one and only' to anyone." | ||
Back to top | | ||
ⓐ-ⓒⓐⓣ |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #670 Joined: Sun Apr 15 2007, 12:09amPosts: 24799 | O mar zot ti larg me cove ti per mu a mendove? gjumi s'me genjen kollaj e di se jam larg aeroplani shpejt fluturon ngadale drejt shkodres po shkon o edhe pak kam me pa malet jane te ashpra e te thepisura nuk ka shkelqim e gradacela po vetem shqipni don zemer e shkreta kur harta krijoi shqiperine fetyra qeshi e ndryshoi ankthi, deshira dojne lirine kur u ula n'tokne teme e lashe boten me len rehat je e rreme itu don zemra jeme po kta rruge kekan rregullu o sa mire ma shpejt ne shkoder une me shku welcome to shkodra po thote nje tabele ku ku maj zemer e mjere kujtimet me pushtojne s'di nga tja mbaj te tjeret po m'veshtrojne du me shku ne shpine teme me u le ne ballkon me kjajte sa te du me bertite: shkoder ty te du jam ba gure ne ket vend harroj se kollaj asht me mend nuk e kam dite dashnine vetem kur humba shqiperine veten cova ne mergim asht ligshtim zemren kam ne mjerim koha asht kure po zemra asht ba gure nje dite do kthehem ne ate vend qe mendje e zemer kane vend ktu jetojme per femije qe te kene jeten e mire sakrifikojme e punojme po ne fund po trashigojme ndihem keq une itash po thjesh asht nji mesazh mergimi qenka torture e ta baka zemren gure =(( a-cat O mar zot ti larg me cove ti per mu nopak a mendove? Gjumi s'me rren kollaj se e di se jam larg aeroplani shpejt fluturon por prap kadale m'duket drejt Shkodres po shkon O edhe pak kam me pa malet qe jane te ashpra e plot me thepa nuk ka shkelqim e gradacela po vetem Shqipni don zemer e shkreta Kur harta krijoi Shqipnine ftyra qeshi e ndryshoi ankthi, deshira lirine dojn Kur u ula n'tokne teme i thash bots mrapa me len rehat je e rreme itu don zemra jeme Po kta rruge kekan rregullu o sa mire paska nryshu ne Shkoder mezi pres me shku Welcome to Shkodra po thote nje tabele ku ku maj zemer e mjere kujtimet papritun po m'pushtojne s'di ka tja maj kur te tjeret me cudi po m'shikojn Du me shku ne shpine teme me u le ne ballkon me kjajte sa te du me bertite me te madhe: Erdha prap Shkodra jeme moj mjalt e amel Shpirt e zemer. Jam ba gure ne ket vend harroj se kollaj asht me mend Nuk e kam dite perpara dashnine por e vuna re vetem kur huma Shqipnine veten cova ne mergim pa dit se asht ligshtim e zemren teme myta ne mjerim Koha thojn asht kure po zemra masht ba gure nje dite do kthehem ne ate vend qe mendje e zemer kane vend Ktu jetojme per femi qe te kene jete t'mire sakrifikojme e punojme qe ne fund te trashgoj Nihem keq une itash po thjesh asht nji mesazh mergimi kenka torture qe ta baka zemren gure =(( a-cat [ Edited Tue Jan 13 2009, 11:30am ] I care and I wish well! | ||
Back to top | | ||
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #1092 Joined: Wed Aug 15 2007, 12:46pmPosts: 10533 | a-cat ka shkruar: ... ndihem keq une itash po thjesh asht nji mesazh mergimi qenka torture e ta baka zemren gure =(( a-cat tlumt goja e zemra moj a-cat, se jan fjale nga perjetimi e jo nga fantazija dhe krijimi. Bravo baravo =D>This makes me feel that we are not alone, ![]() | ||
Back to top | | ||
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #1092 Joined: Wed Aug 15 2007, 12:46pmPosts: 10533 | Shkodraneve te tan shkodraneve u kendon zemra, te tan shkodraneve u qesh nuri , te tan shkodraneve u ndrisin syt, te tan shkodranet jane arkitekta se kane at Shkoder shume te bukur. te tan shkodranet kendojne per Shkodren, te tan shkodranet bajne poezi per Shkodren , te tan shkodranet syte i kane te Shkodra, te tan shkodranet bajne projekte te bukura te tan per Shkoder locen trimnesh. hej- t'i Shkoder ,Shkodra jone je ma e bukura e vendit tone me te pa hallku duhet me marr syte tone, me te pa bukurine duhet me kene artista me te pa trimerine me marr zemrat tona. per ty moj Shkoder na dridhet zemra, per ty moj Shkoder vec andra shohim. per ty moj Shkoder dhe zogjte kendojne per ty moj Shkoder dhe druret te lartesojne, per ty moj Shkoder dhe '' Kalaja Rozaf ''te burnon. myvela:-h [Derguar nga Rajana] | ||
Back to top | | ||
L - N |
| ||
![]() Registered Member #1228 Joined: Wed Sep 12 2007, 10:00amPosts: 10623 | a-cat ka shkruar: O mar zot ti larg me cove ti per mu a mendove? gjumi s'me genjen kollaj e di se jam larg aeroplani shpejt fluturon ngadale drejt shkodres po shkon o edhe pak kam me pa malet jane te ashpra e te thepisura nuk ka shkelqim e gradacela po vetem shqipni don zemer e shkreta kur harta krijoi shqiperine fetyra qeshi e ndryshoi ankthi, deshira dojne lirine kur u ula n'tokne teme e lashe boten me len rehat je e rreme itu don zemra jeme po kta rruge kekan rregullu o sa mire ma shpejt ne shkoder une me shku welcome to shkodra po thote nje tabele ku ku maj zemer e mjere kujtimet me pushtojne s'di nga tja mbaj te tjeret po m'veshtrojne du me shku ne shpine teme me u le ne ballkon me kjajte sa te du me bertite: shkoder ty te du jam ba gure ne ket vend harroj se kollaj asht me mend nuk e kam dite dashnine vetem kur humba shqiperine veten cova ne mergim asht ligshtim zemren kam ne mjerim koha asht kure po zemra asht ba gure nje dite do kthehem ne ate vend qe mendje e zemer kane vend ktu jetojme per femije qe te kene jeten e mire sakrifikojme e punojme po ne fund po trashigojme ndihem keq une itash po thjesh asht nji mesazh mergimi qenka torture e ta baka zemren gure =(( a-cat A-cat te lumshin durt se e paske shkri Ta kam editu un masiper vetem ta bana ifije ma te trashe shkrimin [ Edited Mon Jan 12 2009, 09:10am ] Ju pershnes tanve. Ju falemnders per shoqnin tuej, e ju prift e mara tanve pa perjashtim. Kam ndryshue shpin, e kam shkue me shpi te ... Me vjen keq po s'kam mundsi me u dukt ma ktej parit. Ju pershnes me mirnjohje e dashamirsi. | ||
Back to top | | ||
ⓐ-ⓒⓐⓣ |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #670 Joined: Sun Apr 15 2007, 12:09amPosts: 24799 | falemners lec dhe bud se e adhuroj komentin tuaj..lec ma mire duket ashtu si e ke rregullu ti falemners prap...jeni zotni te dy...kiss ![]() [ Edited Tue Jan 13 2009, 10:33am ] I care and I wish well! | ||
Back to top | | ||
L - N |
| ||
![]() Registered Member #1228 Joined: Wed Sep 12 2007, 10:00amPosts: 10623 | a-cat ka shkruar: falemners lec dhe bud se e adhuroj komentin tuaj..lec ma mire duket ashtu si e ke rregullu ti falemners prap...jeni zotni te dy e lum si une per ju...kiss ![]() A cat a ban me te sygjeru nja 2-3 gjana te vogla ne lidhje me vargjet masiper po nuk te erdhi keq Ju pershnes tanve. Ju falemnders per shoqnin tuej, e ju prift e mara tanve pa perjashtim. Kam ndryshue shpin, e kam shkue me shpi te ... Me vjen keq po s'kam mundsi me u dukt ma ktej parit. Ju pershnes me mirnjohje e dashamirsi. | ||
Back to top | | ||
ⓐ-ⓒⓐⓣ |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #670 Joined: Sun Apr 15 2007, 12:09amPosts: 24799 | sugjero ca te dush lec se nuk me vjen keq megjithate me duket e rregullova une vete...thjesht ma mire apo jo..edhe pse inocente kaj here nuk del e shkrume aq inocent sa mendohet ![]() [ Edited Tue Jan 13 2009, 10:37am ] I care and I wish well! | ||
Back to top | | ||
L - N |
| ||
![]() Registered Member #1228 Joined: Wed Sep 12 2007, 10:00amPosts: 10623 | a-cat ka shkruar: sugjero ca te dush lec se nuk me vjen keq Jo se ka rensi ja por e kisha me me kthy ifije ma gegnisht me ju pershtat vet shumic asaj qe ke shkru, e me i nryshu da fjale qe tingllojn teper tosknisht me da fjale me Thepisura - Thepuna Ngadale - Kadale Shqiperine - Shqipinine se hajt (shypnine noshta s'ju pelqen tjerve) Humba- Huma Trashigojme - Trashgojme Mbaj - Maj Qenka - Kenka A ta nryshoj kyt qe te kam kthy pergjigje un ihere e shife ne qoft se te pelqen athere venos. Ju pershnes tanve. Ju falemnders per shoqnin tuej, e ju prift e mara tanve pa perjashtim. Kam ndryshue shpin, e kam shkue me shpi te ... Me vjen keq po s'kam mundsi me u dukt ma ktej parit. Ju pershnes me mirnjohje e dashamirsi. | ||
Back to top | | ||
ⓐ-ⓒⓐⓣ |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #670 Joined: Sun Apr 15 2007, 12:09amPosts: 24799 | ndryshoje lec se ma mire ka me kene dhe falemners per sugjerimin..shume ma mire ashtu si thu ti...kiss ![]() I care and I wish well! | ||
Back to top | | ||
Holly |
| ||
E forte ![]() ![]() ![]() Registered Member #552 Joined: Wed Feb 21 2007, 03:55pmPosts: 9819 | ju lumte sa bukur paskan dal keto varge per shkodrene tone ![]() ju lumte te gjitheve shum shum bukur * Spend life with who makes you happy, not with who you have to impress * | ||
Back to top | | ||
Holly |
| ||
E forte ![]() ![]() ![]() Registered Member #552 Joined: Wed Feb 21 2007, 03:55pmPosts: 9819 | Per ty Shkoder Sa lexoj vargje per ty, lote me rrjellin nga keto sy. zemra m'kjan bashke me to, te du shum shkoder ma beso. Aaah sa me vret malli per ty, aaaah,sa me mungon maj shkodra jeme, shpirt m'kanqet shkodranshe kur n'di tane jeten ke me m'bet ne zemeren teme ![]() [ Edited Tue Jan 13 2009, 02:55pm ] * Spend life with who makes you happy, not with who you have to impress * | ||
Back to top | | ||
Shqiptar. |
| ||
![]() Registered Member #2181 Joined: Tue Jul 29 2008, 03:17pmPosts: 445 | ju lumshin durt e ju gzoft zemra juj bashk me zemren e Zhkodres tanve ju qe i shkruni Shkodres se tana te bukura pa perjashtim | ||
Back to top | | ||
Loris |
| ||
Veni-vidi-vici !!![]() ![]() Registered Member #2417 Joined: Thu Oct 30 2008, 12:28pmPosts: 2261 | Mori Shkoder moj mizore Mori Shkoder moj mizore Pak u duke, shume na dole Pak u duke, shume na dole Tue ba lufte me shtate tabore Shtate tabore ne Meteriz Mos u ngut more Hafiz Hafiz Pasha kryelopa Nuk merret Shkodra me topa As me topa as me havana Dasho Shkrel nuk ban ma nana. Ne nuk jemi ajo qe themi, ne jemi ajo qe bejme! | ||
Back to top | | ||
Go to page 1 2 | |