Forums
Go to page  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Moderators: :::ShkoderZemer, SuperGirl, babo, ⓐ-ⓒⓐⓣ, Edmond-Cela, ::bud::, ~*Christel*~, Al Bundy, :IROLF:, ::albweb::, OLIVE OYL
Author Post
Mbreteresha
Fri Jun 15 2012, 05:34pm
Love and Peace !!

Registered Member #2649
Joined: Sun Feb 15 2009, 09:55am

Posts: 8531
shkodrani ne mergim ka shkruar:

Tek cil mjeshter e ke dergue laptopin?Behet fjale per "mjeshterat"ne shqiperi sepse ato ne shumicen e rasteve nuk dine dhe pastaj i bien per shkurt.
Per te instaluar ose upgrade nje program windows ne nje pc ose laptop,me pare shihen te dhena e saj,pra parametrat,a e perballon(nese do i besh upgrade).Pastaj instalimi i programit perseri nuk ka lidhje me problemin qe fiket dhe ndizet laptopi(nese eshte ky problemi yt).
Mund te kisha ndihmuar por nuk e di se ku ndodhesh,hahaha free of charge,kuptohet.
In love ka shkruar:

ska gja maj rrapatushe

aj lap topi jem tesh 5 jave eshte te mjeshtri,,me mori ne tel sot edhe tha,,jam mundu e kam sharku disa here windowsa te ri ne te,por nuk i pranon,,ndoshta edhe srregullohet ma
e mira ne te gjithe kete "tragjedi" eshte se fotot e tana qa kam pas ne te ,mi ka rujt,,dmth nuk me jane fshi








problemi i lap topit ishte ky mar naq:
vonoj shume per tu ndez,ma shume se 20 min (hera e pare qe e bani kete difekt)
masanej prap vonoj per te hap programet,hapa fb-ne.pastaj u fik vedit,dhe provova ta ndez,vazhdote procesin gjoja tu u ndez,shkonte deri aty qe ti veja kodin( se e kam vu me kod para se me u hap) edhe masananej e kthente mrapa edhe ihere,,vazhdote si prej fillimit,,i heka baterine ja vuna prap,,i njejti problem,,e bea disa here rradhazi e njejta gja
e cova te mejshtri,nji qe keka ketu ku jetoj une ne greqi,edhe tesh 5 jave e sa njaty eshte


njehere me tha, ka vetem problem me i nderru windows, me 30 euro tha rregullohet,,ka provu me i sharku edhe tha nuk i pranon lap topi,i ka nderru edhe hardiskun,prap ska funksionu,ta po merrem tha prap me te,por ndoshta edhe srregullohet tha
obobo sa me dhimet,se seshte lap top i lire,e kam marr begi shtrenjte

[ Edited Fri Jun 15 2012, 05:36pm ]

Nese veprimet e tua , motivojne te tjeret per te jetuar, per te mesuar, per te punuar... ti je nje LIDER !!
Back to top
shkodrani ne mergim
Fri Jun 15 2012, 08:20pm
Registered Member #95
Joined: Sun Oct 22 2006, 03:07am

Posts: 237
In Love,
1.Cfare programi ka pase laptopi,windows xp,vista,7 ?
2.A ka dashur te installoje te njejtin program windows qe ke pase apo ka dashe me i ba upgrade ?
3.A ke perdor per laptop,cool pad,sepse nga nxehja e tepert(duke mos pasur ajrosje nga poshte)eshte nje nga shkaktaret qe ndodh ,pra qe fiket shpesh
4.A je munduar ta kthesh ne gjendjen e meparshme(last known good configuration)?
Vonesat ne hapje ndodhin per shume faktore,nder me kryesoret jane kur ke marre ndonje virus,spyware,adware etj
N.q.s i ke CD origjinale te programit(qe eshte dashur ti marresh kur e ke ble laptopin)atehere mbasi fotografiat ai ti rujte ne cd,mund ti besh nje clean installion,duke erease HD komplet dhe installon programin.
E mira eshte m.q.s nuk ke cool pad,atehere bleje vehte nje e cila mund te kushtoje 20-25 euro nje e thjeshte(ose vendose ne 4 taka,ne menyre qe te mos jete ngjitur me tavoline,mbasi jeni ne krize si greqi,hahaha).
Mund ti thuash edhe "teknikut"qe ta heqin hd tende dhe ti bejne nje skanim te thelle per virus dhe defragment,pastaj ta formatojne ne nfts dhe pastaj ta bejne prove me installue programin qe ke pasur.
Gjithashtu perderisa ai e ka ba prove edhe me nje hd tjeter,atehere hd jote nuk ka probleme(pra punon si paisje),por ai nuk din me i ra ne te.
Nuk di se cfare te them me teper,sepse nuk e kam ne dore qe ta shoh dhe te te jap nje mendim edhe me te sakte.
Por mos e tret si laptop edhe nese te thot ai se nuk punon,etj etj se mund te gjindet ndonje qe mund ta rregulloje ose nese behesh me ardhe me kismet ne shkoder per pushime ne vere(se edhe une e kam ndermend me shkue)me dergo nje pm dhe mund ta shoh njehere.
Nuk di se cfare te them me teper.
Back to top
Mbreteresha
Fri Jun 15 2012, 08:35pm
Love and Peace !!

Registered Member #2649
Joined: Sun Feb 15 2009, 09:55am

Posts: 8531
lap topi eshte windows 7

se ca ka dasht me ba aj sja kam idene.

ka shume mundesi nga nxemja naq se gjthm per njat arsye me eshte fik :@ se kam dit se ekzistojne mjete qe e mbajne lap topin me lart,per te mos shkaktu nxemje
sjam mundu asgja me ba,,sa ma prish ja kam cu atij !

duhet te kem ato cd-t se mi kane dhan kur e kam ble.
ps..cfare eshte hd?defgrament,nfts.?qe tja shpjegoj me mire kur te flas me te
me ke dal hakut per te gjitha,,shume flm,,shpresoj ta rregullojne aj zotnia,qe te mos bezdisi me as ty,por nqs nuk rregullohet mendoj se do te bie ne qaf prap

Nese veprimet e tua , motivojne te tjeret per te jetuar, per te mesuar, per te punuar... ti je nje LIDER !!
Back to top
shkodrani ne mergim
Fri Jun 15 2012, 09:11pm
Registered Member #95
Joined: Sun Oct 22 2006, 03:07am

Posts: 237
Nuk e kam problem me te ndihmue me te dhane keshilla apo si orientim por per mua asht pak e veshtire me te thane me sakte se ku eshte problemi tamam,pa e pa me sy,pa e preke me dore por me ate cfare thua fikja ka ardhe ose nga overheat ose nga ndonje virus qe ka marre laptopi ne direktori.
Ti vetem permendja ato qe te thashe sepse nese eshte teknik me te vertete i merr vesh kuptimet e tyre,por thuaji me lezet sikur te ka thene nje njeri i yti nga larg,sepse mos eshte ndonje inatci dhe po ta demton me teper.
Sic te thashe nese i ke cd origjinale9i merr me vehti ne shkoder kur te vish) dhe HD(hard drive)punon,atehere cdo gje rregullohet.
Paisja sic te thashe quhet cool pad(mundesh ta kerkosh ne google tek image,per ta pasur si ide se cfare eshte dhe si eshte).Po ashtu nese ai nuk mund ta rregulloje,me kismet nese vjen ne vere me dergo nje mesazh(pm)dhe nese kombinojme me pushime ta shoh une dhe ta rregulloj une,sepse sa here vij ne shkoder me kete pune merren une(hahaha)iu rregulloj pc dhe laptopat shokeve,miqve etj sepse te tjetret kur i dergojne per riparim jo vetem qe ia prishin me teper,por edhe iu marrin leket,hahaha.
Back to top
Mbreteresha
Sat Jun 16 2012, 11:47pm
Love and Peace !!

Registered Member #2649
Joined: Sun Feb 15 2009, 09:55am

Posts: 8531
e kuptoj naq,se eshte e veshtire me ndihmu diken,kur laptopin,ose kompjutrin nuk ke perpara syve,qe ti shikosh vete ti ,te falenderoj shume.
do te pyes te henen per te,dhe do i them per kto qe me ke shkru ti,,do porosis edhe nje cool pad.me shprese qe ate fikjen nga nxemja mos tma bajn ma,,
edhe nje here flm


Nese veprimet e tua , motivojne te tjeret per te jetuar, per te mesuar, per te punuar... ti je nje LIDER !!
Back to top
Shkodra100
Thu Jun 21 2012, 01:20am
Registered Member #4246
Joined: Sat Nov 06 2010, 06:16am

Posts: 124
In love ka shkruar:

shkodra 100 pershendetje !!!
edhe une kam nje problem me lap topin..nqs mundesh me me ndihmu
problemin e ka qysh vjet ne vere qe jam kthy nga shqiperia,,,kur klikoj nje faqe apo nje fotografia,,apo du me hap msn ,,skype apo ca do,, ne pergjithesi jo gjthm ik interneti (kemi edhe nje pc tjeter por atij nuk i ik vetem te lap topi jem ) ajo ikje neti vazhdon per 4-5 sec edhe vjen prap,,por me cmend se kete gje ma ban per cdo cerek ore,,,i kam ba scan me antivirusin (avg)por nuk kam virus ne lap top..sic te thashe ma ka ba qysh se kam ardh nga shqiperia,,me bani per nje kohe,,masanej vedit u rregullu tesh ka fillu edhe nje here





Pershendetje dhe te kerkoj falje per pergjigjen e vonume, por nuk jam fut ketu qe sa muaj. Mbase ka kalu shume kohe edhe keshilla jeme nuk te ban pune, por gjithesesi me thuaj nese te duhet ndihme apo jo.
Back to top
Shkodra100
Thu Jun 21 2012, 01:26am
Registered Member #4246
Joined: Sat Nov 06 2010, 06:16am

Posts: 124
::bud:: ka shkruar:

Me duhet nje program qe gjen network key per wi-fi.
Ka shum dhe skam kohe me i marr tan me rradh, po nese dini nje qe punon me diftoni ketu.




Network Key finder ekziston por ketu ku jetoj une asht i jashteligjshem,dmth qe denohesh me burg ba me e perdor.
Per te gjithe ju qe mundeni ta perdorni kete program mundeni me e shkarku ma poshte:

trokit ketu
trokit ketu
trokit ketu



Back to top
Shkodra100
Thu Jun 21 2012, 01:44am
Registered Member #4246
Joined: Sat Nov 06 2010, 06:16am

Posts: 124
ⓐ-ⓒⓐⓣ ka shkruar:

Help!
Tash sa dite, nuk mundem me copy or paste me laptop. Mundem me e highlight ca du me paste po kur perdori right click, highlight ike dhe s'me len. Ashtu me ndodh edhe kur du me copy image location or save a picture. Pfffffffffff mundem me e e Command C e Command V po nuk me majfton per kto ca du me vu une. E kam restart dhe provu me firefox dhe Chrome but the same. Ma ka ba me Chrome perpara po jo me fox tash me te dyja. Nejse thashe mos mund te me ndihmoni ju. Ps well e di qe e dini se asht MacBook. Jam ba me e heke krejt e me shku back to Toshiba Which s'kam pase probleme te tilla kurre so I might just do that..... thank you





Nqse kur ban komandat Ctrl+V dhe Ctrl+C punojne atehere ka mundesi qe te ashtequajturit "stick keys" jane aktivizuar. Per ti c'aktivizu, shtyp butonin "SHIFT" 5-6 here dhe pasi ta kesh ba kete veprim provo me ba Copy & Paste. Nqse nuk ban kjo menyre, bani "reboot" PC. Nqse edhe pas "Reboot" nuk punojne atehere duhet ti bash "Restore" te data qe te kujtohet qe ka punu per here te fundit. Nqse nuk te len me ba "Restore" me reboot normal provoje ne "Safe Mode" me "Command Prompt." edhe besoj qe ta zgjidhe problemin.
Per ta ba Restore PC ndjek keta hapa:

1) Kliko mbi "Start.
2) Shkruaj "Restore"
3) Shtyp "Enter"
4) Zgjidh daten qe te kujtohet qe PC ka punu taman dhe kliko "Restore".

Per te ba "Restore" ne "Safe Mode" ndiq keta hapa:

1) Bani restart PC
2) Nderkohe qe PC restarton, shtyp here pas here butonin "F8"
3)Zgjidh opsionin "Safe Mode with a "Command prompt"
4)Nqse te kerkon te zgjidhesh sistemin operues te PC, me ane te shigjetave drejtuese zgjidh modelin e "Windows" qe ke te instaluar ne PC dhe Kliko mbi "ENTER"
5)Logimi duhet ba si "Administrator"
6)Pasi te kesh logu si "Administrator" ne "Command Prompt" shtyp kete fjali:
%systemroot%\system32\restore\rstrui.exe, dhe kliko mbi "ENTER"
7) Ndiq udhezimet ne ekran si me siper per ta ba "RESTORE" ne gjendjen e meparshme.

Mos te trembin teksti i gjate se nuk asht aspak e veshtire me ba. Uroj te bajne pune.

[ Edited Thu Jun 21 2012, 01:46am ]
Back to top
Shkodra100
Thu Jun 21 2012, 01:51am
Registered Member #4246
Joined: Sat Nov 06 2010, 06:16am

Posts: 124
Ketu keni edhe nje tjeter WIFI Cracker.

Links per shkarkim:

FILESERVE
http://www.~Disallowed~/file/UTWJQHe/WF.Cracker.AIO.rar


FILESONIC
http://www.~Disallowed~/file/2830466475/WF.Cracker.AIO.rar

FILEJUNGLE
http://www.~ Disallowed ~/f/B56FSA/WF.Cracker.AIO.rar


WUPLOAD
http://www.~Disallowed~/file/1738430631/WF.Cracker.AIO.rar

RS link
trokit ketu




[ Edited Thu Jun 21 2012, 01:51am ]
Back to top
ⓐ-ⓒⓐⓣ
Thu Jun 21 2012, 07:40am


Registered Member #670
Joined: Sun Apr 15 2007, 12:09am

Posts: 24799
Shkodra100 ka shkruar:

ⓐ-ⓒⓐⓣ ka shkruar:

Help!
Tash sa dite, nuk mundem me copy or paste me laptop. Mundem me e highlight ca du me paste po kur perdori right click, highlight ike dhe s'me len. Ashtu me ndodh edhe kur du me copy image location or save a picture. Pfffffffffff mundem me e e Command C e Command V po nuk me majfton per kto ca du me vu une. E kam restart dhe provu me firefox dhe Chrome but the same. Ma ka ba me Chrome perpara po jo me fox tash me te dyja. Nejse thashe mos mund te me ndihmoni ju. Ps well e di qe e dini se asht MacBook. Jam ba me e heke krejt e me shku back to Toshiba Which s'kam pase probleme te tilla kurre so I might just do that..... thank you





Nqse kur ban komandat Ctrl+V dhe Ctrl+C punojne atehere ka mundesi qe te ashtequajturit "stick keys" jane aktivizuar. Per ti c'aktivizu, shtyp butonin "SHIFT" 5-6 here dhe pasi ta kesh ba kete veprim provo me ba Copy & Paste. Nqse nuk ban kjo menyre, bani "reboot" PC. Nqse edhe pas "Reboot" nuk punojne atehere duhet ti bash "Restore" te data qe te kujtohet qe ka punu per here te fundit. Nqse nuk te len me ba "Restore" me reboot normal provoje ne "Safe Mode" me "Command Prompt." edhe besoj qe ta zgjidhe problemin.
Per ta ba Restore PC ndjek keta hapa:

1) Kliko mbi "Start.
2) Shkruaj "Restore"
3) Shtyp "Enter"
4) Zgjidh daten qe te kujtohet qe PC ka punu taman dhe kliko "Restore".

Per te ba "Restore" ne "Safe Mode" ndiq keta hapa:

1) Bani restart PC
2) Nderkohe qe PC restarton, shtyp here pas here butonin "F8"
3)Zgjidh opsionin "Safe Mode with a "Command prompt"
4)Nqse te kerkon te zgjidhesh sistemin operues te PC, me ane te shigjetave drejtuese zgjidh modelin e "Windows" qe ke te instaluar ne PC dhe Kliko mbi "ENTER"
5)Logimi duhet ba si "Administrator"
6)Pasi te kesh logu si "Administrator" ne "Command Prompt" shtyp kete fjali:
%systemroot%\system32\restore\rstrui.exe, dhe kliko mbi "ENTER"
7) Ndiq udhezimet ne ekran si me siper per ta ba "RESTORE" ne gjendjen e meparshme.

Mos te trembin teksti i gjate se nuk asht aspak e veshtire me ba. Uroj te bajne pune.


Falemners shume Shkodra 100 e bana print out itash ne pune kete postim qe ke ba dhe do ta provj kur te shkoj ne shpi

I care and I wish well!

Back to top
Mbreteresha
Thu Jun 21 2012, 10:11am
Love and Peace !!

Registered Member #2649
Joined: Sun Feb 15 2009, 09:55am

Posts: 8531
Shkodra100 ka shkruar:

In love ka shkruar:

shkodra 100 pershendetje !!!
edhe une kam nje problem me lap topin..nqs mundesh me me ndihmu
problemin e ka qysh vjet ne vere qe jam kthy nga shqiperia,,,kur klikoj nje faqe apo nje fotografia,,apo du me hap msn ,,skype apo ca do,, ne pergjithesi jo gjthm ik interneti (kemi edhe nje pc tjeter por atij nuk i ik vetem te lap topi jem ) ajo ikje neti vazhdon per 4-5 sec edhe vjen prap,,por me cmend se kete gje ma ban per cdo cerek ore,,,i kam ba scan me antivirusin (avg)por nuk kam virus ne lap top..sic te thashe ma ka ba qysh se kam ardh nga shqiperia,,me bani per nje kohe,,masanej vedit u rregullu tesh ka fillu edhe nje here





Pershendetje dhe te kerkoj falje per pergjigjen e vonume, por nuk jam fut ketu qe sa muaj. Mbase ka kalu shume kohe edhe keshilla jeme nuk te ban pune, por gjithesesi me thuaj nese te duhet ndihme apo jo.


jo naq he per he,,sme hyn ne pune,,se lap topin e kam ala te mjeshtri

Nese veprimet e tua , motivojne te tjeret per te jetuar, per te mesuar, per te punuar... ti je nje LIDER !!
Back to top
::bud::
Thu Jun 21 2012, 06:44pm



Registered Member #1092
Joined: Wed Aug 15 2007, 12:46pm

Posts: 10533
Shkodra100 ka shkruar:

::bud:: ka shkruar:

Me duhet nje program qe gjen network key per wi-fi.
Ka shum dhe skam kohe me i marr tan me rradh, po nese dini nje qe punon me diftoni ketu.




Network Key finder ekziston por ketu ku jetoj une asht i jashteligjshem,dmth qe denohesh me burg ba me e perdor.
Per te gjithe ju qe mundeni ta perdorni kete program mundeni me e shkarku ma poshte:

trokit ketu
trokit ketu
trokit ketu







me pas kene i ligjshem kisha shku ke dyqani vete Shkodra100.

Imagino me denu diken qe rrin tan diten e i merr ere qebabve ne pjace hahahaaa..... njashtu ashe edhe networku

Thanks i will pas it on the the person intrested
Back to top
ⓐ-ⓒⓐⓣ
Fri Jun 22 2012, 07:55am


Registered Member #670
Joined: Sun Apr 15 2007, 12:09am

Posts: 24799
That's it! Nuk di me e rregullu as ka kush me ma rregullu so, di me ble Toshiben psssssssssssssssssssss nervat ne kulm po hajt i ka ardhe data e skadimit ktij lap topi edhe pse s'ka dy vjete qe e kam ble po i ka ra edhe shtresa qe e mbulon poshte e asht hape si tollumbet e Lulit. Back to Toshiba dhe MacBook te rrijne ne durt e djalit tash qe si me pa hy ne goje te krokodilit asht hahahaa falemners per ndihmen e uroj te mos e vizitoj ma kete teme ndihem si torollake qe s'di edhe pike!!! Well, pikecuditse deshta me thane

I care and I wish well!

Back to top
shkodrani ne mergim
Fri Jun 22 2012, 09:18am
Registered Member #95
Joined: Sun Oct 22 2006, 03:07am

Posts: 237
Shkodra100 ka shkruar:

::bud:: ka shkruar:

Me duhet nje program qe gjen network key per wi-fi.
Ka shum dhe skam kohe me i marr tan me rradh, po nese dini nje qe punon me diftoni ketu.




Network Key finder ekziston por ketu ku jetoj une asht i jashteligjshem,dmth qe denohesh me burg ba me e perdor.
Per te gjithe ju qe mundeni ta perdorni kete program mundeni me e shkarku ma poshte:

trokit ketu
trokit ketu
trokit ketu






Bud,ban kujdes sepse une psh mbasi i shkarkova,i bera scan per virus,si perfundim kishte 10 viruse shume te rezikshme,nder to edhe trojan(po deshet iu jap edhe emrat).Une i deleta direkt per vehti.Keshtu qe KUJDES mos e installo ne pc ti ose ndonje tjeter.Shkodra100 nuk e di se nga e ke marre kete program ose kush ta ka dhene,por bej kujdes per vehte.
Back to top
Mbreteresha
Fri Jun 22 2012, 09:24am
Love and Peace !!

Registered Member #2649
Joined: Sun Feb 15 2009, 09:55am

Posts: 8531
ca po shoh itesh,,kam mendu se shkodra 100 e ka ndryshu emrin dhe e ka ba,shkodrani ne mergim..dmth kam mendu se eshte nji,,tesh me dolen dy

Nese veprimet e tua , motivojne te tjeret per te jetuar, per te mesuar, per te punuar... ti je nje LIDER !!
Back to top
shkodrani ne mergim
Fri Jun 22 2012, 10:48am
Registered Member #95
Joined: Sun Oct 22 2006, 03:07am

Posts: 237
In love ka shkruar:

ca po shoh itesh,,kam mendu se shkodra 100 e ka ndryshu emrin dhe e ka ba,shkodrani ne mergim..dmth kam mendu se eshte nji,,tesh me dolen dy


nuk ecet me supozime moj In Love,hahaha
Une jam ai qe kam qene qe ne fillim,pra shkodrani ne mergim dhe jam anetari i 95(Oct.2006) kurse shkodra100 eshte anetari 4246(Nov.2010),keshtu qe une me disa te tjere jemi veterane ne kete forum,hahaha.

[ Edited Fri Jun 22 2012, 10:50am ]
Back to top
Mbreteresha
Fri Jun 22 2012, 10:52am
Love and Peace !!

Registered Member #2649
Joined: Sun Feb 15 2009, 09:55am

Posts: 8531
une sju kam pa kurr profilet me than te drejten,,po sdi si me ishte fiksu,,ndoshta ngaqe dini te dy shume per kompjuterat,, kam lexu veq fillimin,shkdra....
gjthsesi sorry

Nese veprimet e tua , motivojne te tjeret per te jetuar, per te mesuar, per te punuar... ti je nje LIDER !!
Back to top
Shkodra100
Sun Jun 24 2012, 02:36am
Registered Member #4246
Joined: Sat Nov 06 2010, 06:16am

Posts: 124
Sa per viruse te postimi i pare nuk me doli gja se e provova vete me Kaspersky. Te dytin qe ka disa links nuk e kam provu.

P.S. Sa per hyrjen ne forum ka qe ne 2006, por pati nje periudhe kohe qe isha I zene me shkollen edhe nuk kisha mundesi me hy forum dhe masanej harrova password dhe ngaqe nuk me kujtohej password, u rregjistrova prep.

[ Edited Sun Jun 24 2012, 02:37am ]
Back to top
ⓐ-ⓒⓐⓣ
Fri Dec 14 2012, 11:55pm


Registered Member #670
Joined: Sun Apr 15 2007, 12:09am

Posts: 24799
Normal qe kam qefe me pa serialet televizive online po jo me pagu. Kjo u tha hahah tash, kam pase nje website trokit ketu e kam pase option me i pa fale po e kishin heke. Jam mundu me gjete nje website tjeter po s'mundem dhe jam pak si me kacabuj se nuk kam durim me prite deri sa te dalin te rinjte ne TV keshtu qe: A din kush naj website te tille? Ne kjofte se po, please na e shkruni adresen e saj se me kane kalu bajagi episode pa pa
Ta ta a-cat

I care and I wish well!

Back to top
Al Bundy
Mon Dec 17 2012, 06:42pm
Al Bundy


Registered Member #1833
Joined: Tue Apr 22 2008, 10:08pm

Posts: 25133
ⓐ-ⓒⓐⓣ ka shkruar:

Normal qe kam qefe me pa serialet televizive online po jo me pagu. Kjo u tha hahah tash, kam pase nje website trokit ketu e kam pase option me i pa fale po e kishin heke. Jam mundu me gjete nje website tjeter po s'mundem dhe jam pak si me kacabuj se nuk kam durim me prite deri sa te dalin te rinjte ne TV keshtu qe: A din kush naj website te tille? Ne kjofte se po, please na e shkruni adresen e saj se me kane kalu bajagi episode pa pa
Ta ta a-cat



Super vene at linkun e atij websitit me .it qe ja harroj emrin gjithmone




Back to top
ⓐ-ⓒⓐⓣ
Mon Dec 17 2012, 08:36pm


Registered Member #670
Joined: Sun Apr 15 2007, 12:09am

Posts: 24799
He pra come on Super.......

I care and I wish well!

Back to top
Shkodra100
Thu Jan 03 2013, 06:53pm
Registered Member #4246
Joined: Sat Nov 06 2010, 06:16am

Posts: 124
trokit ketu
trokit ketu
trokit ketu
trokit ketu
trokit ketu
trokit ketu
trokit ketu
trokit ketu

Keto Jane nje gjuhen angleze shumica por ka edhe te dubluara. Kurse per ata qe deshirojne te shikojne futboll online falas me Poshte Jane sites:

trokit ketu
trokit ketu
trokit ketu
trokit ketu
trokit ketu
trokit ketu
Back to top
Go to page  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by e107 Forum System
Kerko ne Google dhe ShkodraOnline.Com
Custom Search
Mire se Vini
Emri i Identifikimit:

Fjalkalimi:




Me Kujto

[ ]
[ ]
Muzik Shkodrane - Sagllam


 
Chat Box
You must be logged in to post comments on this site - please either log in or if you are not registered click here to signup

Shkodra ne Youtube
Any use of the name and content of this website without the explicit written consent of the owners is strictly prohibited and it is protected under law. Email:webmaster@shkodraonline.com Per cdo ankese ju lutem mos hezitoni te na shkruani Flm. info@shkodraonline.com
Theme created by Free-Source.net
Render time: 0.3407 sec, 0.0972 of that for queries. DB queries: 59. Memory Usage: 3,073kB