Shkodra -Lajme - Forum - Chat - Muzik - Radio -Video - TV :: Forums :: Shkodranët nëpër Botë dhe ne Trojet Shqiptare :: Shkodranët rreth Globit |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Italia vs.Europa |
Moderators: :::ShkoderZemer, SuperGirl, babo, ⓐ-ⓒⓐⓣ, Edmond-Cela, ::bud::, ~*Christel*~, Al Bundy, :IROLF:, ::albweb::, OLIVE OYL
|
Author | Post | ||
dj-bledi |
| ||
![]() ![]() Registered Member #1907 Joined: Sat May 24 2008, 11:20pmPosts: 1701 | Italia vs.Europa Differenze di comportamento fra italiani ed europei Diferenca e sjelljes se Italianve ne krahasim me Europen shko (((Italia VS Europa )))... çdo gja qe ndolle ne Itali...te ndryshme... [ Edited Mon Oct 27 2008, 03:31pm ] | ||
Back to top | | ||
~*Christel*~ |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #1665 Joined: Wed Feb 20 2008, 12:26amPosts: 9278 | verissimoooo....sidomos,te bus stop,per kembesoret,kafet..hahhaa Njerez...ruji Zot jane! :@ | ||
Back to top | | ||
SuperGirl |
| ||
Miss.Felicity!![]() ![]() ![]() Registered Member #514 Joined: Thu Feb 15 2007, 10:58amPosts: 36201 | hahaaha...ato mund te jene gjithca, por vec njerez jo ![]() Bre mâ zi kem' pun't tue shkue Se kto mend vijn' tue u pakue ka vijn' krenat tue u shtue...(Gj.F.) | ||
Back to top | | ||
L - N |
| ||
![]() Registered Member #1228 Joined: Wed Sep 12 2007, 10:00amPosts: 10623 | Menoj se cdo shoqni ne bote ka probleme infirioriteti- krahasimi-diskriminimi etj... si ne nji zon te vogel si ne metropole si ne shtete si ne ner kombe si ne kontinent si ne bote. Tash me paragjyku asht gabim se ka te mir e te kqij gjithkah po opinjonet egzistojn gjithkun per nji komb si egzistojn per ne egzistojn edhe me Italiant, ktu per shemull shkalla e varfen Angleze me pak edukim i man Italiant si gabelt e Europs edhe si paraqitje por edhe si njerz, kurse shkalla e mesme i man per gjana te nryshme per shijen e bukur, kurse shkalla e nalt i man per shpirtin artistik si ne arkitekture po ashtu edhe ne kultur e art. Pamvarsisht ksaj fort rrespekt per Italiant nuk kan sepse opinjonet bahen carap mes kulturs dhe pabesis mafioze. Personalisht un i konsideroj njerz si te huj si tan tjert as ma te mir e as ma te kqij sepse e detyroj kyt logjiken teme me dhan vlersimin simas individve vetem ja me i fut tan ne nji thes, shkurt nuk jan Shqiptare jo se jena na ma te mire ja por prap jan te huj per mu, Italin e konsideroj ven te huj Shkodra e (Shqipnija edhe ktu varet se ku) asht ven i jemi, po kshtu edhe per Europiant dhe mare kombet ne kyt bote i konsideroj te tille. Gjithsesi mene mene kja bote e noshta jam gabim e noshta e kam kap edhe temen gabim [ Edited Thu Oct 02 2008, 12:09pm ] Ju pershnes tanve. Ju falemnders per shoqnin tuej, e ju prift e mara tanve pa perjashtim. Kam ndryshue shpin, e kam shkue me shpi te ... Me vjen keq po s'kam mundsi me u dukt ma ktej parit. Ju pershnes me mirnjohje e dashamirsi. | ||
Back to top | | ||
dj-bledi |
| ||
![]() ![]() Registered Member #1907 Joined: Sat May 24 2008, 11:20pmPosts: 1701 | Viaggiatori! e Viaggiatori? Ka turista e turista?? Keto jane Turista Italian..hahah..mazi na kan fut edhe ne kyt smundje.. trokit ketu [ Edited Fri Oct 03 2008, 01:56am ] | ||
Back to top | | ||
SuperGirl |
| ||
Miss.Felicity!![]() ![]() ![]() Registered Member #514 Joined: Thu Feb 15 2007, 10:58amPosts: 36201 | hahaha...edhe ne kshtu jena fatkqesisht... edhe per ate te paren kisha dasht me e pa nji europe vs albania. ![]() Bre mâ zi kem' pun't tue shkue Se kto mend vijn' tue u pakue ka vijn' krenat tue u shtue...(Gj.F.) | ||
Back to top | | ||
dj-bledi |
| ||
![]() ![]() Registered Member #1907 Joined: Sat May 24 2008, 11:20pmPosts: 1701 | Fabri Fibra ft. Gianna Nannini - In Italia | ||
Back to top | | ||