News Item: : Shkodër, braktiset by-pass
(Category: SHKODRA DJE)
Posted by ::bud::
Tuesday 22 January 2013 - 08:59

Prej disa javësh punimet në ndërtimin e by pass-it të Shkodrës janë ndërprerë. Ky investim i cili u cilësua si një ndërhyrje emergjente nga Qeveria pasi parashikonte të mbrojë qytetin nga përmbytjet sot ka mbetur në mëshire të fatit.
Makinerite prej kohesh qendrojne te fikuar prane zones ku u nis te behet investimi. Ndersa asnje puntor nuk shihet duke punuar. Njesite vendore ne Shkoder nuk japin asnje sqarim per nderprerjen e punime duke thene se eshte nje investim direkt i minstris se Transporteve.
Ne mendjet e qytetareve te Shkodres dhe jo vetem jane ende te freskta situatat e permbytjes masive te dy viteve me pare dhe kjo e bene akoma me te rende gjendjen ku ndodhet sot by-passi i qytetit i cili ka mbetur nje investim i lene pergjysme. Vendi ndertimit eshte kthyer ne shesh mbeturinash urbane. By passi do jete ne nje gjatesi prej 6 kilometrash dhe per te u planifikuan 1.9 miliarde leke, ndersa punimet duhet te perfundojne ne pranveren e ketij viti.This news item is from Shkodra -Lajme - Forum - Chat - Muzik - Radio -Video - TV
( http://www.shkodraonline.com/news.php?extend.5210 )


Render time: 0.0536 sec, 0.0116 of that for queries. DB queries: 20. Memory Usage: 1,719kB