News Item: : 1 Maji, ne Shkoder, i riu vetelidhet me zinxhire
(Category: SHKODRA SOT)
Posted by ::bud::
Wednesday 01 May 2013 - 11:27

Një i ri nga qyteti i Shkodrës ka vendosur të protestojë ndryshe 1 Majin. Afrim Gërbeti, rreth 30 vjec është vetëlidhur me zinxhirë përpara memorialit të 2 Prillit në qendër të qytetit më të madh verior. Zinxhiri me të cilin kishte lidhur veten ishte vendosur në njërën nga shtyllat e memorialet.

“Protestoj për rininë shkodrane e cila cdo ditë është dhe më e papunë”- ka treguar i riu. Përreth tij ishin vendosur pankarta “1 maji jo festë por protestë”. Stop dhunës së fjalës”.

“Protestova për të kërkuar të drejtat tona. Ka rënë numri i të punësuarve, unë si qytetar i thjeshtë kam vendosur të ngre zërin duke kryer këtë veprim në sheshin ku u vranë “Dëshmorët e Demokracisë”. Protesta është ndjekur me kureshtje nga qytetarë të ndryshëm.This news item is from Shkodra -Lajme - Forum - Chat - Muzik - Radio -Video - TV
( http://www.shkodraonline.com/news.php?extend.5248 )


Render time: 0.1871 sec, 0.0758 of that for queries. DB queries: 20. Memory Usage: 1,718kB